Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund inom fordonsindustrin söker vi nu en HR Administratör! I rollen kommer du jobba back-office tillsammans med andra i en liknande roll. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att administrera nyanställningar, justera löner och tjänsteställe, administrera vid avslut av anställning samt övrig administration som sker under en anställning som exempelvis tjänstledighet. Har du en HR utbildning eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
  • Minst 1 års erfarenhet som HR-Administratör.
  • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som HR Administratör är du strukturerad och trivs med att arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga och du trivs med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 1-juni-2023 och uppdraget förväntas löpa i ca 10 månader fram, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund med kontor i Södertälje. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
My Johansson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ledande inom fordonsindustrin och finns i 100 länder. I Sverige är huvudkontoret strax utanför Stockholm och här arbetar man med omställningen för ett hållbart transportsystem och skapar en värld av mobilitet som är bättre för både företagen, samhället och miljön.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare