Senior redovisningskonsult, Södra Stockholm

Senior redovisningskonsult, Södra Stockholm

JOBBA SOM SENIOR REDOVISNINGSKONSULT I SÖDRA STOCKHOLM

Välkommen till ett av Sveriges, och världens, största bolag inom sin sektor. För dig med med bakgrund inom redovisning finns nu möjligheten att bli en del av en global gemenskap. Här finner du en arbetsgivare som lägger högt värde vid mångfald, öppen och ärlig kommunikation, hållbarhet samt ansvarstagande.

Om tjänsten

I denna roll kommer du jobba i tätt samarbete med andra revisorer där du som konsult förväntas stötta upp och vara behjälplig på flera plan. Tjänsten utgår från kundens lokaler i Södertälje där du förväntas infinna dig på heltid. I dina arbetsuppgifter kommer du vara delaktig i månadsbokslut, analysera och följa upp företagets holdingbolag samt interna mellanhavanden.
Arbetsuppgifter:
  • Ta delaktighet i interimarbete
  • Analysera och genomföra utredningar
  • Löpande arbete med ad-hoc uppgifter
  • Wips ärenden och relaterat
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Jobandtalent, rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om dig

För denna roll söker vi dig som har många års erfarenhet av redovisning och är mer senior och bekväm i din roll. Vi tror starkt på att du sedan tidigare har vana av att jobba med koncernredovisning, gärna inom en global verksamhet. Som person är du analytisk, prestigelös och sitter gärna med uppgifter där du förväntas granska och kontrollera riktigheten. Du är tillräckligt flexibel för att klara av snabba omställningar och har inget emot att jobba i en högre takt.

Krav:
  • Högskoleexamen inom redovisning och/ eller finans.
  • Kommunicera väl på svenska såväl som engelska i både tal och skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
Det är till din fördel om du sedan tidigare jobbat med SAP eller liknande finanssystem.
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största-, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.