Jobba som redovisningsekonom, Södertälje

Jobba som redovisningsekonom, Södertälje

REDOVISNINGSEKONOM, STOCKHOLM

Är du en engagerad och strukturerad ekonom med goda kunskaper inom redovisning och rapportering? Nu söker vi en junior redovisningsekonom till vår kund i Södertälje.

Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom ingår diverse löpande redovisningsuppgifter så som att bokföra och betala leverantörsfakturor till att skicka ut kundfakturor och påminnelser, även månadsbokslut inklusive koncernrapportering samt arbete med legala årsredovisningen kan vara delar som du i denna roll kommer att arbeta med. Andra arbetsområden kan även innebära arbete med moms, skatteberäkningar, deklarationer och hantering av anläggningsregister.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisningsarbete
  • Månads- och årsbokslut
  • Leverantörs- och kundfakturor
  • Ekonomisk rapportering
  • Analyser, uppföljning, budget och prognoser
OM DIG

Vi söker dig med viss arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
Du bör besitta en utbildning i ekonomi eller motsvarande erfarenhet samt ett gott sinne för siffror. För att passa i rollen ser vi att du är bekväm både med att arbeta självständigt och tillsammans i ett team. Du tar stort ansvar för din egen planering av dagen och har ett lösningsorienterat och strukturerat arbetssätt.

Din kunskap och ditt intresse för olika system ser vi som positivt. Egenskaper som vi tror behövs för att lyckas och trivas hos vår kund är noggrannhet, flexibilitet, prestigelöshet samt ett eget driv att utvecklas och växa i rollen.

Krav:
  • Erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter i roller så som ex. ekonomiansvarig, redovisningsekonom eller dylikt
  • Tala och skriva svenska obehindrat
  • Goda kunskaper i Excel.
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största-, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.