Kvalitetsingenjör till Nedschroef

Kvalitetsingenjör till Nedschroef

Vill du arbeta med Kvalitetsfrågor på ett internationellt företag i fordonsbranschen? Nedschroef Fasteners AB är en leverantör av olika typer av fästelement till framför allt fordonsindustri. Vi är ett välmående företag med prestigelöst klimat och goda personalförmåner.

Rollen som Kvalitetsingenjör innebär en stor del internationella kontakter både internt och externt med kunder samt leverantörer. Rollen är placerad på vårt kontor i Södertälje och rapporterar till Kvalitetschef i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som Kvalitetsingenjör kommer du arbeta med att hantera och administrera kundreklamationer/kundproblem samt leverantörsreklamationer internt och externt.
Du administrerar, granskar och hanterar processen för godkännande av nya och ändring av befintliga artiklar (PPAP/Change Management).

Vi ser att du är en stark drivkraft i företagets förbättringsarbete och du kommer även driva mindre förbättringsprojekt både internt och externt. Vidare hanterar du Reach /Rohs mot leverantörer och kunder samt underhåller instruktioner och rutiner som berör ditt arbete. Du jobbar löpande med IMDS, materialdeklarerings system.

Besök hos produktionsanläggningar och leverantörer förekommer såväl i Sverige som utomlands.
Arbetet kännetecknas av ett tätt samarbete med företagets andra funktioner som ex. försäljnings-, inköps- och logistikavdelningen.

Vi söker dig som har:
  • En teknisk bakgrund och intresse, vi ser gärna att gärna att du är utbildad högskole- /gymnasieingenjör.
  • Minst några års erfarenhet av snarlika uppgifteter inom kvalitetsområdet.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i Tyska är meriterande.
  • Förståelse av tekniska ritningar
  • Det är meriterande med tidigare arbete och kunskaper om Reach /Rohs/IMDS
  • Mycket god IT-vana och bra kunskaper i Excel och PowerPoint

Det är även önskvärt med tidigare erfarenhet från Fordonsindustrin och kännedom om APQP, PPAP, 8D och andra relevanta kvalitetsverktyg.

Som person är du strukturerad och en god administratör. Vi ser att du har en innehar en inre drivkraft som gör att du kan arbeta självständigt och resultatinriktat. Du tycker om utmaningar och har lätt att se lösningar på problem. Att jobba med stort kundfokus och hög servicenivå är en självklarhet. Sist men inte minst så vill vi gärna att du är en positiv person som har lätt att samarbeta med dina kollegor och bidrar till en god stämning.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Nedschroef med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lars Buvall
Email Mejla Lars Buvall
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (20 dagar kvar)