HIAB SÖKER NYA SERVICETEKNIKER TILL VÅR SERVICEVERKSTAD I SÖDERTÄLJE

HIAB SÖKER NYA SERVICETEKNIKER TILL VÅR SERVICEVERKSTAD I SÖDERTÄLJE

Är du en servicetekniker med erfarenhet av lastbilskranar och lastväxlare? Eller är du idag en tungmekaniker som vill bredda din kompetens? Vill du ha ett arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och arbeta med välrenommerade produkter?
Då kan den här tjänsten vara något för dig. Vår organisation befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och nu söker vi nya servicetekniker till vårt team i Södertälje.

Ditt nya arbete:

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av lastbilskranar och lastväxlare samt vid behov andra förekommande produkter inom Hiabs produktsortiment, det kan handla om bakgavellyftar från Zepro och Moffett-truckar. Du kommer att hantera både planerade och akuta arbeten gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt och du kommer att tillhöra ett mycket kompetent lag. I jobbet kan det även ingå en del montering av ny utrustning på fordon samt en del arbeten ute på fältet.

Det finns goda möjligheter till personlig utveckling då vi ständigt utbildar oss för att hänga med i det senaste inom vår bransch.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har erfarenhet från reparationer med lastbilskranar och lastväxlare eller har en gedigen erfarenhet som tungmekaniker med fordon eller i annan tung industri exempelvis lastbilar, truckar eller entreprenadmaskiner. Du är en flexibel och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt men gillar att tillhöra ett lag där vi hjälps åt.

Vi söker i första hand någon med hydraulik-kompetens men har du en mekarbakgrund på den tunga sidan så tveka inte att söka detta jobb.

Du gillar att tillhöra ett lag och tycker om att hjälpa våra kunder och är beredd att ställa upp när det behövs.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av utmaningar och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ och bidrar till den nya kulturen som vi vill sätta i verkstan i Södertälje. Vi har ambitionen att bli det självklara valet för våra kunder.

Vi erbjuder:
 • Ett utvecklande jobb med stor variation
 • Ett mycket kompetent arbetslag
 • Personlig utveckling
 • Friskvårdsbidrag
Grundläggande krav:
 • Mekvana
 • Svenska språket i tal och skrift
 • Datorvana
 • B-körkort
Meriterande:
 • Hydraulik-kompetens
 • Svetsning
 • El (grundläggande fordons-el)
 • Fordonsteknisk utbildning
 • Engelska språket i tal och skrift
 • C-körkort
 • Affärsprogram SAP
Skicka in din ansökan till verkstad@hiab.com. Sista ansökningsdag den 28 februari 2023.

Har du frågor? Kontakta Claes Pralits, verkstadschef på claes.pralits@hiab.com .

Urval kommer ske löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hiab.com/sv/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hiab är en världsledande leverantör av vägburna lasthanteringslösningar, intelligenta tjänster samt smarta uppkopplade lösningar. I Hiabs utbud av klassledande lasthanteringsutrustning ingår HIAB, EFFER och ARGOS lastbilskranar, LOGLIFT och JONSERED skogs- och atervinningskranar, MOFFETT och PRINCETON pahangstruckar, MULTILIFT lastvaxlare och ZEPRO, DEL och WALTCO bakgavellyftar. Som branschpionjär med 75 års erfarenhet vill Hiab vara sina kunders förstahandsval och partner, och bidra till att forma framtiden för intelligent lasthantering. Hiab är en del av Cargotec Corporation.