Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Serviceingenjör inom vibrationsmätning till MLT

Ansök nu
OM TJÄNSTEN:
Nu söker dig som har ett stort intresse för teknik, system och vill bli del av ett team med tiotal anställda. I rollen kommer du bland annat arbeta med vibrationsanalys, fältbalansering samt testning och konfiguration. Genom service och underhåll av kundernas utrustning, med ett antal utvalda mätsystem, kan vi skapa bästa förutsättningarna för kunden att undvika produktionsstörningar och i värsta fall haverier.

Hos MLT får man möjligheten att arbeta brett med serviceuppdrag. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder i hela Sverige.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
 • Vibrationsmätning
 • Fältbalansering
 • Installation av fasta mätsystem för vibrationsmätning
 • Tillfälliga vibrationsmätningar med flerkanalsystem
 • På sikt: Axeluppriktning, IRIS-M mätningar och eventuella andra områden man finner intresse av
 • (Som vanligt är man behjälplig vid andra typer av mätningar som MLT utför i den mån det går)
Rollen är resande och man bör vara beredd på upp emot 100 resdagar per år.

Vi söker dig som:
Har några års arbetslivserfarenhet inom praktiskt arbete, fördelaktigt inom industri och underhåll
 • Tidigare erfarenhet inom vibrationsmätning meriteras
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • B- Körkort
 • Flexibel när det gäller resor i tjänsten
För att lyckas i rollen är du en problemlösare med tekniskt intresse och kompetens.
Du är en självgående person som trivs när du får driva ditt eget arbete framåt. Du är prestigelös, strukturerad och noggrann samt har förmåga att sätta kunden i fokus. Du är initiativtagande och kvalitetsmedveten samtidigt som du är en serviceinriktad person.

Om anställningen:
Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du initialt kommer att anställas av Friday. Ambitionen är att uppdraget ska resultera i en permanent anställning på MLT.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)
 • Placering: Södertälje
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare