Hoppa till innehåll
Fordonsakademin logotyp

Junior Bilmekaniker - Södertälje

Är du i början av din karriär som fordonstekniker/bilmekaniker och vill ta nästa kliv in i ett stort bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då har du kommit rätt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer främst arbeta med leveransservice och montering av tillbehör så som motorvärmare, dragkrok, extraljus, alkolås, skåpinredningar och mycket mer.

Vi söker dig som
  • Har ett intresse av service
  • Är kvalitetsmedveten
  • Är samarbetsvillig och kan arbeta i team
  • Vill ständigt utvecklas
  • Har fordonsteknisk utbildning
  • Har dator och systemvana
Krav
B-körkort

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos oss erbjuder vi därför bland annat:
  • Marknadsmässig lön
  • Personlig och stöttande konsultchef
  • Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet
Ansökan
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet.

Frågor besvaras av Matteus
matteus@fordonsakademin.se
0728536226

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på att kompetensförsörja fordonsbranschen. Företaget startades av specialister inom fordonsbranschen med mångårig erfarenhet från verkstadsarbete. Vi brinner för att arbetsgivare ska få rätt person med rätt kompetens, i rätt tid. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla tjänster inom rekrytering, bemanning och utbildning. Genom våra tjänster är vi med och verkar för en kompetenshöjning i branschen.

Vi är en del av Arenakoncernen som med sin närvaro på över 160 orter i Sverige finns tillgängliga i hela landet. Vi tror på varje människas förmåga. Starka individer lyfter varandra. Steg för steg hjälper vi medarbetare och företag att utvecklas och bli starkare - så starka att de i sin tur lyfter andra.

Värderingar

Vi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och vårt arbete sker helhjärtat i alla delar för att hela processen ska lyckas. Vi är alltid personliga, engagerade och professionella i alla våra uppdrag och möten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare