Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Driftledare inom fastighet till Coor i Södertälje

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Coor har fått det stora förtroendet att leverera fastighetsservice till ett flertal sjukhus i södra Stockholm samt Södertälje. Med fokus på kompetens, engagemang och samarbete söker vi nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår fastighetsleverans genom kunskap och innovation med fokus på service i stjärnklass!

I ett nära partnerskap med vår kund spänner sig Coors uppdrag över flera områden där huvuddelen består av teknisk drift och förvaltning. I vårt åtagande ställs det höga krav på oss både gällande kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos sjukhusets medarbetare samt besökare. Coors uppdrag är att säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar samt utveckla servicenivån vidare till nya nivåer genom att ha ett ständigt fokus på förbättring och innovation. Vill du, tillsammans med oss, vara med och göra skillnad på riktigt?

Om rollen
Som driftledare kommer du arbetsleda ett antal fastighetsskötare och drifttekniker gällande daglig planering och kontroll på arbetsorder samt följa upp KPI´er som t ex tidsskrivning och ledtider. I din roll ingår även ansvaret för kontinuerlig driftoptimering och att brandskyddsarbete utförs. Coors organisation består av platschef, driftledare och tekniker där du tillsammans med ditt team kommer att få möjlighet att vara med på denna resa från start där ni tillsammans levererar och utvecklar vår servicelevarnas inom fastighet. Du är en viktig del av leveransen där du driver det dagliga arbetet med möten och planering och är samtidigt aktivt ute i kundens anläggninga och arbetar med ständiga förbättringar och förbättringsförslag. Vidare är du ett stöd för gruppen gällande fastighetstekniska frågor där du hanterar felanmälningar, bokningar och förfrågningar från kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för daglig samordning och ledning av gruppens verksamhet
  • Hantera arbetsorder i Faciliate och Maximo.
  • Affärsmässig säljfokuserad genom ett ständigt proaktivt förbättringsarbete
  • Hantera leverantörs- samt kundfakturor
  • Säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot slutkund
  • Leda och coacha medarbetare i det dagliga operativa arbetet
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning med placering hos vår kund i Södertälje.

Du
Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Du har en grundförståelse för de tekniska systemen i en fastighet. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare ledarerfarenheter. Som person tänker vi oss att du har dokumenterad god administrativ förmåga där du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av fastighetsdrift i sjukhusmiljö är det mycket meriterande.

Din personlighet
Vi söker dig som har en positiv värdegrund och som besitter en god social förmåga där du med enkelhet är relationsbyggande med både kollegor samt kunder. Du har bra kommunikativ förmåga och väldigt god samarbetsförmåga där som ledare är trygg och lyhörd. Du uppskattar möjligheten till att ta ett tydligt ägarskap med eget driv där du är trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar utifrån ett lösningsorienterat förhållningssätt och är samtidigt strukturerad, analytisk och noggrann. Som person är du flexibel och gillar den tempoväxling som arbetet innebär. För att vara framgångsrik som driftledare behöver du vara både drivande och handlingskraftig.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Övrig information och kontaktuppgifter
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta kontraktschef Simon Turtle, Simon.Turtle@coor.com samt via telefon 070-357 32 21 . Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och detta medför att denna roll är säkerhetsklassad. Krav för anställning är godkänd säkerhetsprövning.

Läs gärna mer om vår rekryteringsprocess här

Vi ser fram emot din ansökan!

Här hittar du mer info om Coors uppdrag hos Locum.

Vi har noga övervägt vår rekryteringsstrategi och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt av rekryteringsföretag samt säljare.

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Coor Service Management logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 jan. 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).
http://www.coor.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Södertälje
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga