Kampanjkoordinator till Volkswagen Finans!

Kampanjkoordinator till Volkswagen Finans!

Volkswagen Finans Sverige AB är en av Sveriges största aktör inom bilfinansieringsbranschen med ett starkt globalt varumärke. Inom bolaget finns många olika befattningar och områden att arbeta inom. Volkswagen Finans är ett innovativt företag i en spännande bransch. Hos dem får du ta del av det bästa från två världar eftersom de verkar inom såväl bilbranschen som bank- och finansbranschen. Hos Volkswagen Finans får du även erfarenhet av att arbeta i ett litet företag i en stor internationell koncern.

Din roll

Just nu söker vi en kampanjkoordinator till ÅF-utveckling inom Volkswagen Finans försäljningsavdelning! Tjänsten är ett konsultuppdrag t.o.m. 31/10-2023 med start omgående. Efter periodens slut finns det eventuellt möjlighet till förlängning eller anställning för rätt person. Du blir anställd av oss på Clevry men arbetar hos Volkswagen Finans i Södertälje.

Som Kampanjkoordinator är du som spindeln i nätet mellan Brand Managers, Regionchefer och Volkswagen Group Sverige. Genom ditt och teamets arbete får du verka både proaktivt och reaktivt genom att administrera och utveckla våra kampanjfunktioner och processer till våra återförsäljare och för Volkswagen Group Sverige.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar över diverse administration rörande kampanjer
  • Registrera kampanjer i VFS affärssystem
  • Hantera och besvara frågor både internt och externt rörande kampanjer
  • Genomföra justeringar av befintliga kampanjer
  • Aktivt jobba med förbättring och effektivisering av kampanj-processen
  Din profil

  Vi söker dig som har:
  • Minst gymnasieexamen - meriterande du har högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring, IT eller liknande
  • Mycket goda kunskaper i MS Office
  • God kommunikativ förmåga i både svenska och engelska, skriftligt och muntligt
  • Erfarenhet från koordinerande tjänster
  Vi ser det som meriterande om du har:
  • Utbildning i och/eller erfarenhet av affärsprojekt och projektledning
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom fordon och/eller finansbolag
  • Erfarenhet av VFS affärssystem (SAMS, Preview och Coreview)
  Som person är du lösningsorienterad, har ett sinne för affärer och är framåtdriven. Du har en teknisk ådra, är strukturerad och vetgirig. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som trivs med att vara spindeln i nätet på din arbetsplats. Trots dessa egenskaper har du inga problem att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbete.

  Vi sätter stor vikt vid egenskaper såsom noggrann, kvalitetsmedveten, flexibel och du är öppen både för att ge och att ta emot feedback. Låter detta som du? Sök rollen idag!

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Volkswagen Finans med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Hanna Estenstad
  Telefon 072 858 27 55
  Område Södertälje
  Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (34 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90