Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Administratör till Volkswagen Finans Sverige AB i Södertälje

Om företaget

Volkswagen Finans Sverige AB är en av Sveriges största aktör inom bilfinansieringsbranschen med ett starkt globalt varumärke. Inom bolaget finns många olika befattningar och områden att arbeta inom. Volkswagen Finans är ett innovativt företag i en spännande bransch. Hos dem får du ta del av det bästa från två världar eftersom de verkar inom såväl bilbranschen som bank- och finansbranschen. Hos Volkswagen Finans du även erfarenhet av att arbeta i ett litet företag i en stor internationell koncern.

Din roll

Nu söker vi administratörer till Volkswagen Finans arbetsgrupp Dealer Operations. En av fyra grupper inom avdelningen Operations som ansvarar för kundservice och support samt det administrativa flödet gällande finansieringsavtal och tillhörande tjänster. Operations är med från starten av kundresan till avslut av avtal och alla däremellan förekommande ändringar. Avdelningens kunder är återförsäljare samt märkesgruppers marknadsförings- och försäljningsfunktioner.

Tjänsten är på heltid med placering på Volkswagen Finans huvudkontor i Södertälje.

Rollen som administratör på Operations är varierande men kräver en noggrannhet på hög nivå. Hos Volkswagen får du en bred kompetens gällande deras finansiella produkter och har en nära kontakt med bolagets samarbetande återförsäljare och ger en bred kunskap inom branschen. Du hanterar dagligen ärenden som är kopplade till förändringar i den produkt/tjänst som antingen är kopplad mot återförsäljaren alternativt direkt mot Volkswagens slutkunder.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Administration/dokumentation
  • Leverera exceptionell service via chatt, telefon samt mail rörande finansieringsavtal och tillhörande tjänster
  Din profil

  Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och med arbetslivserfarenhet från administrativt arbete. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med bilfinansiering eller biladministration sedan tidigare. Du har god kommunikativ förmåga, såväl skriftlig som muntlig i både svenska och engelska.

  Som handläggare på Dealer Operations behöver du vara serviceinriktad, ansvarstagande och eftersom de arbetar i team så förutsätter vi att du är en lagspelare. Du är noggrann, strukturerad samt flexibel i ditt arbetssätt och kan arbeta förebyggande och lösningsorienterat. Vidare är det viktigt att du kan prioritera och arbeta med flera olika arbetsuppgifter under ett högt tempo.

  Omfattning: Heltid

  Start: Omgående

  Arbetstid: Måndag - fredag 8.00-16:45

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Volkswagen Finans Sverige AB med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson
  Clara Strignert
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  11 maj 2023 (44 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare