Svagströmselektriker, Caverion – Södertälje

Svagströmselektriker, Caverion – Södertälje

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar - Då är Caverion ditt nya framtida val av arbetsgivare!

Vi söker en ny medarbetare till vår filial på AstraZeneca i Södertälje. Enheten består idag av 35 personer och arbetar främst med installationer och fastighetsdrift.

Dina arbetsuppgifter

Som svagströmselektriker på Caverion FM kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, mindre projekt, felsökning samt reparation av Tele/säkerhets anläggningar inom fastigheter och industri, samt förebyggande underhåll på säkerhet och tele anläggningar.

I rollen ingår även:
  • Daglig kontakt med kunder
  • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
  • Planering av eget arbete
  • Utföra tekniska serviceuppdrag
  • Återrapportering till kund
  • Lämna underlag till planerat underhåll
  • Avprovning av inbrottslarm
Din bakgrund
  • Du har en elteknisk utbildning eller 2-4 års erfarenhet av arbete som Tele/säkerhets tekniker
  • Du har kunskap om el-dokumentation
  • Har du erfarenhet av Bosch VMS, Lenel OnGuard, är detta meriterande.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet och som en del i anställningsprocessen ingår alkohol- och drogtest samt att vår kund för uppdraget kräver att vi genomför en bakgrundskontroll. Tester och bakgrundskontroll genomförs med extern avtalad leverantör.

Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer också ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Paula Mann, tel. 070-146 98 92 mail Paula.mann@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 28 februari 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (28 dagar kvar)