Hoppa till innehåll
Carlsberg Sverige AB logotyp

Distriktansvarig säljare Södertälje

Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för försäljning samt motiveras av att skapa goda kundrelationer? Då har vi den perfekta tjänsten till dig som distriktansvarig säljare!

Som distriktansvarig säljare har du ett helhetsansvar för området Södertälje där du driver och utvecklar försäljningen tillsammans med dina kunder. Du sköter allt från avtalsupprättande till löpande uppföljning, där målet är att växa tillsammans med kunderna över tid. Majoriteten av din arbetstid spenderar du ute hos dina kunder för att skapa en genuin förståelse och ett långsiktigt samarbete. Dina kunder är både befintliga kunder och potentiellt nya kunder och består av allt från mindre kvarterskrogar till större restaurangkedjor vilket gör att du har många olika kontaktytor såsom restaurangägare, barchefer och andra ansvariga.

Som distriktansvarig säljare hos oss ser du till att våra prioriterade produkter finns tillgängliga för konsumenten och du hjälper dina kunder med allt från kampanjer till praktiska frågor rörande leverans och pris. I rollen som distriktansvarig säljare har du budgetansvar och målsätts på att växa ditt distrikt i volym och lönsamhet. Du ingår i ett team om kompetenta säljkollegor och rapporterar direkt till Regional Sales Manager.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg Sverige är, med mer än 50 starka varumärken, Sveriges ledande dryckesföretag. Några av våra välkända och populära varumärken är Falcon, Carlsberg, Eriksberg, Ramlösa, Festis, Somersby och Pepsi. Som en del av Carlsberg Group med över 40 000 anställda världen över kan vi erbjuda dig en spännande roll i en både lokal och global kontext, med stora möjligheter till karriärutveckling. Vår framgång är resultatet av de unika människor som arbetar här med våra fantastiska och varierande varumärken. Vi arbetar aktivt för att göra vår arbetsplats mångsidig, rättvis och inkluderande. Tillsammans brygger vi för en bättre dag och morgondag!

Lyssna gärna mer på vår podcast där Jenny, Minna och Pernilla berättar om hur det är att arbeta med sälj på Carlsberg: Till podcast

Vad vi önskar av dig
Du har några års erfarenhet av att arbeta som distriktsäljare, gärna inom HORECA/On Trade eller motsvarande bransch men inget krav. Vi ser det som fördelaktigt om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi. Vi söker dig som har god kunskap inom förhandling och som känner dig trygg i att driva igenom affären från start till mål. För att vara lämplig i rollen som distriktschef hos oss är det viktigt med goda kunskaper i Office paketet, framför allt Excel. Körkort är ett krav. Vi ser det även som en förutsättning att du bor i distriktet Södertälje med omnejd.

Som person har du hög energi och en stark drivkraft med ett stort intresse för branschen, mat och dryck! Du är en sann lagspelare som tycker om att samarbeta och dela kunskap med dina kollegor. För att trivas i rollen som distriktansvarig säljare hos oss är du affärsmässig och strukturerad med en mycket god analytisk förmåga för att kunna fatta snabba och välgenomtänkta beslut. Avslutningsvis tror vi att du är utåtriktad och en relationsskapare ut i fingerspetsarna!

Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera".

Låter detta intressant? Ansök nu!
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Hansson via mail: martin.hansson@carlsberg.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-05-30
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare