Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Lantmännen Maskin i Gröddinge

Ansök nu

Har du en fordonsteknisk utbildning och har tidigare arbetat med tunga fordon? Lockas du av att arbeta med några av de starkaste varumärkena på marknaden gällande lantbruksmaskiner? Vill du bli del av ett stabilt och stort företag som värnar om medarbetarens hälsa och kompetens, sök då denna tjänst.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lantmännen Maskin.

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 55 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Företaget är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos deras ägare. Genom att de har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan de tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin representerar några av de starkaste varumärkena på marknaden när det gäller lantbruksmaskiner. De finns på fler än 50 platser över hela landet med maskiner, reservdelar och verkstad - alltid nära dig. Just nu söker teamet i Grödinge en duktig servicetekniker. Detta team är lite mindre och består idag av två mekaniker och de önskar bli ytterligare en till. Som medarbetare är ditt välmående och trygghet deras prioritet. De har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker innebär det dagliga arbetet både enklare och mer avancerade reparationer, felsökningar samt service och underhåll av tunga fordon och lantbruksmaskiner. Du arbetar med den senaste teknologin, leverantörens godkända utrustning och originaldelar för att ge kompetent och anpassad servicerådgivning. Din arbetsdag är varierad och styrs ofta av kundens behov, där arbete kan ske både i verkstaden, såväl som ute hos kund. Ditt arbete innebär samarbete i flera led, där kontakt med kunder, medarbetare och leverantörer sker på daglig basis.

Några av dina arbetsuppgifter är:
* Reparationer, felsök och underhåll
* Servicerådgivning
* Kundorienterat arbete på fält och i verkstad
* Samarbete med kund, kollegor och leverantörer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon i minst 3 år
* B-körkort
* El och Hydraulik erfarenhet
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som servicetekniker hos Lantmännen är du noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete och det du levererar. Tjänsten innebär mycket kundkontakt, och vi ser därför att du som söker har kund och service i fokus och anstränger dig för att hitta flexibla och behovsanpassade lösningar. Självklart vill du också vara med och bidra till den härliga teamkänslan och ser dig själv som en lagspelare som har lätt för att samarbeta och bidra med en positiv inställning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Grödinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare