Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Dematek

Ansök nu

Är du en teknisk, handlingskraftig och kommunikativ person? Har du en bakgrund inom mekanik, fordon eller industri och trivs i mötet med andra människor? Hos Dematek, i Stockholm med omnejd, erbjuds du en varierande vardag med bra utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dematek.

Om företaget

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftredskap och lyftanordningar. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar. Dematek utvecklar, säljer, servar och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Till företagets hjälp har de inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning genom bland annat Demag Cranes & Components, Nordgreif och Brunnhuber.

Trots en snart 100-årig historia är deras nyfikenhet på nya lösningar inom lyfttekniken större än någonsin. Till deras hjälp har de inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning, deras vision är att deras konstruktörer, ingenjörer, utbildare och över 100 servicetekniker ser till att ta lyfttekniken till en högre nivå.

Arbetsuppgifter

I rollen som resande servicetekniker ingår du i ett team på nio personer. Tillsammans arbetar ni gentemot Demateks kunder med förebyggande underhåll, service och installation. Därtill ansvarar du för montage och eventuella ombyggnationer för Demateks lyftutrustning ute hos kunderna. Du har en löpande kontakt med såväl kunder som leverantörer och koordinerar samt administrerar de förnödenheter som krävs för respektive ärende.

Du har ett stort ansvar över din egen planering, struktur och genomförande av respektive uppdrag. Beroende på uppdragens omfattning och komplexitet arbetar du både individuellt och i team.

Uppdragen är främst baserade i södra delarna av Stockholms län men arbete i hela regionen kan förekomma. Beroende på ditt intresse och din expertis kan även uppdrag utanför Stockholmsregionen vara aktuellt. För detta erbjuds givetvis ytterligare ersättning och eventuellt traktamente. I resandet har du tillgång till egen servicebil.

Centrala arbetsuppgifter:
* Förebyggande underhåll, service, installation, montage och ombyggnation av Demateks lyftutrustning
* Planera, strukturera och genomföra uppdrag i samråd med kund genom regelbunden dialog

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning inom teknik, fordon, el eller likvärdig inriktning
* Viss arbetslivserfarenhet inom exempelvis fordon, industri eller teknik
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
* B-körkort
* Kunskaper inom el är väldigt meriterande

För att passa i rollen ser vi att du tar ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Du säkerställer ständigt en god planering och struktur, vilket lägger grunden för en bra kundupplevelse och ett kvalitativt genomförande. Vidare är du uppmärksam, tillmötesgående och en lagspelare som ser till gruppens bästa. Avslutningsvis ser vi att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Södra Stockholm med omnejd.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare