Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Nyexaminerad montör till Karossan

Ansök nu

Har du en utbildning eller tidigare erfarenhet inom el, teknik eller bygg? Är du en tekniskt intresserad och nyfiken person som strävar efter att vidareutvecklas på ett framgångsrikt företag? Som montör hos Karossan erbjuds du en utvecklande roll i ett team som präglas av gemenskap och energi, med inriktning mot bilbranschen. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Karossan har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Karossan en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Karossan Invest AB är idag ett av landets ledande specialister på bilinredningar och byggnationer. De utför alla slags montage, svets-, plåt-, plast- och lackarbeten samt elinstallationer. Företaget startade 1944 som ett snickeri med Scania som största kund - man byggde helt enkelt lastbilshytter i trä. I takt med att bilindustrin gick framåt utvecklades också Karossan. Fler kunder har tillkommit och uppdragen har blivit bredare och mer komplicerade.

På Karossan arbetar idag 42 personer, med verksamheten förlagd i Södertälje. De flesta uppdragen får dem genom återförsäljare eller generalagenter. Bland deras kunder finns Mercedes, Försvaret, Polisen, Relacom, Räddningstjänsten, svenska Volkswagen, Sveriges Television och Telia.

Arbetsuppgifter

Som montör hos Karossan arbetar du med specialanpassad inredning, interiör och byggnationer av fordon. Dina arbetsuppgifter är varierande och består bland annat av montering, kabeldragning samt enklare servicearbeten och snickeri. Du ingår i ett team på nio personer, där du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor att extrautrusta nya fordon.

Beroende på din kompetens inom el är du även ansvarig för att läsa elscheman, ritningar samt hänvisningar och montera utifrån dem.
Du arbetar från måndag till torsdag mellan 06:30-15:45 och på fredagar mellan 06:30-14:20.

Centrala arbetsuppgifter
* Montera specialanpassad inredning för extrautrustade fordon
* Beroende på din kompetens inom montering, snickeri, eller el - vara extra bidragande inom ditt område och vidareutvecklas inom resterande. Vid uppgifter inom el - läsa elscheman och montera därefter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, med inriktning mot el, teknik, bygg eller liknande
* Tidigare arbetslivserfarenhet av arbete som montör, elektriker, snickare eller annat praktiskt arbete är meriterande
* Obehindrad i svenska, tal och skrift
* B-körkort är meriterande

För att passa i rollen ser vi att du är en ansvarstagande och prestigelös lagspelare. Vi ser att du är social, trivs med att arbeta i grupp och har en vilja att bidra till ett samarbetsinriktat och gott arbetsklimat. Vidare kräver arbetet både noggrannhet och en god struktur då beställningar måste bli utförda korrekt. Avslutningsvis ser vi att du är en nyfiken person som inte är rädd för att sätta dig in i nya tekniska områden.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Södertälje, Industrivägen 21
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare