Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Erfaren Business Controller / omgående start

Ansök nu

Har du en universitetsutbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet som Business Controller? Är du en driven, analytisk och resultatinriktad person med starka Excel-kunskaper? Då kan detta vara din drömroll! Som Interim Controller kommer du att ha ansvar för ett affärsområde, inklusive bokslut, prognosarbete och förbättringsarbete. Vi söker någon som är prestigelös, snabb på att prioritera och har ett positivt systemintresse.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Vid intervju med Bravura får du mer information om företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller ansvarar du över ett affärsområde med fokus på bokslut och prognosarbete. Du kommer att vara en nyckelperson i förbättringsarbetet, där du kan forma och optimera både ditt eget område och det bredare ekonomiområdet.

Din tjänst:
* Bokslut och prognosarbete: Som Business Controller är du den som säkerställer att ekonomin är i god hälsa genom att sköta bokslut och prognosarbete med precision och noggrannhet.

* Förbättringsarbete: Du kommer att ha möjlighet att påverka och forma, inte bara ditt eget område, utan även de bredare ekonomiska aspekterna av verksamheten. Här är din förmåga att driva förändring och innovation avgörande.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Ett par års erfarenhet som Business Controller
* Mycket goda kunskaper i MS Office, speciellt Excel
* Mycket goda svenska och engelska kunskaper, tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av Power BI eller Oracle

Vi tror att trivs i en föränderlig miljö och har en förmåga att hantera tempo och komplexa organisationer. Du är prestigelös och öppen för att ta dig an utmaningar oavsett komplexitet. Vi ser också att du är en målinriktad individ som drivs av att uppnå resultat. Din förmåga att vara analytisk och strukturerad kommer att vara till nytta i denna roll, och du har ett starkt intresse för att kontinuerligt förbättra och driva utvecklingen framåt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Södertälje,
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare