Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Arbetsledare till OneCo Networks AB

Ansök nu

Är du en driven person som har en bakgrund som fälttekniker? Vill du ha en roll där du har övergripande ansvar för driften och får möjlighet att leda och engagera dina medarbetare? Då kan rollen som arbetsledare på OneCo bli din nästa utmaning!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OneCo.

Om företaget

Företaget är en ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur. Deras ambition är att vara en god bidragsgivare i den utveckling och förändring som kommer till följd av det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men även teknik för att förnya, förenkla och förbättra värdeskapande och innovation på ett hållbart sätt.

Företaget bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är de cirka 500 medarbetare. Förutom i Sverige finns de också i övriga nordiska länder. Tillsammans är de ungefär 3000 anställda. De agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Kunderna är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter.

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare hos OneCo ansvarar du för att arbetsleda ditt team på cirka 20 personer, blandat tekniker och elektriker. Du ansvarar för den övergripande driften och säkerställer att projektet levereras enligt avtal, budget och tidsplan. Arbetsuppgifterna innebär strategisk och operativ planering där du säkerställer att rätt förutsättningar finns för den dagliga verksamheten. Du planerar och fördelar det dagliga operativa arbetet inom det egna teamet. Andra viktiga uppgifter är att du ansvarar för besiktning och klarskrivning av arbetsorder. Slutligen håller du en kontinuerlig dialog och stöttar ditt team vid frågor eller svåra installationer, samt med din närmsta chef, projektledare och lageransvarig.

I tjänsten ingår det dagsresor inom Södertälje kommun. Du får tillgång till företagsbil med hemmagaragering.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
* Förbereda, leda och fördela arbetet inom ditt team
* Se till att teamet har rätt material och resurser på plats
* Säkerställa besiktning och klarskrivning av arbetsorder
* Stötta ditt team vid frågor eller utmaningar på fältet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasie- eller högskoleutbildning inom el
* 5 års erfarenhet av arbete som fälttekniker
* Erfarenhet av arbetsledning
* Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift
* B-körkort

För att trivas och lyckas i rollen som arbetsledare får du energi av att leda och motivera andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål. Du har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga. Därtill har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du ser alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Fler från samma arbetsgivare