Hoppa till innehåll
AstraZeneca logotyp

Serviceingenjör till AstraZeneca Södertälje

Ansök nu
AstraZeneca söker nu en drivande och engagerad serviceingenjör till deras största tillverkningsenhet i Södertälje.

Är du en serviceingenjör med erfarenhet av arbete i SAP PM (PlantMaintenance)? Då har vi en roll för dig! Nu sökes en drivande och engagerad serviceingenjör till ett uppdrag på AstraZenecas enskilt största tillverkningsenhet, Sweden Operations Site OSD i Gärtuna. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av TNG Tech under uppdragstiden.

Som konsult TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Det är därför viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos TNG Tech kommer du:
  • Trivas på jobbet! konsulter 2019 gav ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.
Dina arbetsuppgifter

Som Serviceingenjör stödjer du drift och underhåll av utrustningar och bidrar till en hög teknisk tillgänglighet inom ditt ansvarsområde.
Ditt huvudsakliga ansvar består av att arbeta med underhåll och förbättring av de utrustningar och de arbetssätt som finns inom verksamheten.
Arbetet involverar även deltagande i projekt och förbättringsarbeten som kan handla om investeringar i nya utrustningar, uppgradering av utrustning eller som syftar till att effektivisera verksamheten.

Värt att veta

Du kommer att ingå i underhållsteamet som består av 14 medarbetare. Vi ansvarar för underhåll, modifieringar och förvaltning av processutrustning. Vi arbetar tvärfunktionellt och du är med och säkrar att kunder får produkt av rätt kvalitet i rätt tid och till rätt kostnad. Vi är idag drygt 1000 personer inom Site OSD och vi finns i Gärtuna.

På Site OSD Formulation tillverkas kapslar och tabletter för oralt bruk till en volym på ca 13 miljarder doser/år. Vi är AstraZenecas lanseringssite för nya tabletter och kapslar och tillverkar ca 50% av AstraZeneca´s tablett och kapsel volym.

På AstraZeneca värdesätter vi högt det tvärfunktionella samarbetet på alla nivåer. Vår övertygelse är att vi når framgång genom stort tekniskt intresse i kombination med ett väl integrerat produktionssystem!

Våra förväntningar
  • teknisk högskoleutbildning alt gymnasial utbildning med teknisk inriktning och flera års yrkeserfarenhet från tillverkande industri.
  • erfarenhet av arbete i SAP PM (PlantMaintenance).
  • god kännedom om att arbeta med underhåll och förbättringsarbete
  • god datorvana och kunskap om administrativa system
  • goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • god kännedom om Säkerhet, Hälsa och Miljö (SHE)
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Amanda Alwan
Email
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare