Hoppa till innehåll

Operatör | AstraZeneca | Södertälje

Operatör till AstraZeneca i Södertälje sökes!

Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Har du en gymnasieutbildning och erfarenhet av arbete inom produktion/tillverkning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning operatörer till uppdrag på AstraZeneca i Södertälje. Vi söker dig som är målinriktad, driven och kommunikativ i din yrkesroll. Vill du vara med på AstraZenecas resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning!

Om jobbet som operatör

Rollen som operatör är både rolig och stundtals utmanande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att vara med i:
 • medicintillverkning
 • packa
 • dokumentera arbetsmoment löpande
 • köra truck (möjlighet till truckutbildning finns innan anställningsstart)
 • hantera maskiner och utrustning
Vi söker dig som har:
 • gymnasieutbildning
 • mycket goda kunskaper i det svenska språket
 • möjlighet att arbeta alla typer av skift (arbetet är förlagt i allt från 2- till 5-skift)
Det är meriterande om du har:
 • erfarenhet av LEAN och GMP då det genomsyrar hela verksamheten
 • erfarenhet av liknande arbete
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du vill utvecklas och komma framåt och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Vidare är det viktigt att du har hög social kompetens och att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Före erbjudande om anställning behöver du gå igenom vår rekryteringsprocess som består av intervju, referenstagning och en bakgrundskontroll.

För såväl oss på Lernia Bemanning som AstraZeneca är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om AstraZeneca

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer. Besök gärna AstraZenecas hemsida https://www.astrazeneca.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet. AstraZeneca erbjuder arbete i sammansvetsade team, där människor med olika ålder, bakgrund och kön arbetar för gemensamma mål. AstraZeneca är globalt och utvecklingsmöjligheterna i företaget på sikt är oändliga. Besök gärna AstraZenecas hemsida https://www.astrazeneca.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan. Vänligen kontakta rekryterare Fanny Thoresson via e-post: fanny.thoresson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Placeringsort: Södertälje

Typ av anställning: konsultuppdrag 6 månader med god chans till förlängning

Tillsättning: Enligt överenskommelse

Att vara konsult

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet:
 • Bra kollegor och sammanhållning
 • Varierande arbetsuppgifter
 • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
 • Gemenskap
 • Bra lagledare
 • Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.
Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
AstraZeneca logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga