Hoppa till innehåll
Alligo AB logotyp

Butikssäljare till Tools i Södertälje

Ansök nu
Om jobbet
Är du en person som brinner för att ge utmärkt service? Vill du arbeta för ett bolag i tillväxt? Delar du vår tro på att engagemang, kompetens och samarbete är grundstommen för framgång? Då kan det var precis dig som vi letar efter, som tillsammans med oss vill skapa ett kundbemötande i världsklass inom den växande Alligo koncernen!

Ditt anställningserbjudande
Du blir en viktig nyckelperson i Alligos fortsatta tillväxtstrategi. Som medarbetare hos oss får du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Du omfattas av kollektivavtal och dess förmåner som försäkringar, tjänstepension och semester. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och förmånliga personalpriser i våra butiker.

Om avdelningen
Här arbetar vi i team och tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Vi arbetar relationsbyggande och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen.

Om tjänsten
I rollen som butiksmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Försäljning och service till kund i butik
  • Uppackning och exponering av varor
  • Klädtryck efter beställning
  • Ansvarig över ett produktområde med ansvar för inventering, beställning samt varuexponering
  • Registrera kundernas köp i kassan samt ta betalt eller fakturera
Om dig
Alligos värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - Engagemang, Kompetens och Samarbete. Dessa värdeord är styrande i våra beslut, vår kommunikation och våra dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill skall lysa igenom hos alla våra medarbetare.

För att vi skall trivas ihop ser vi att du är en person som brinner för att ge en utmärkt service. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad, kommunikativ samt en lagspelare.

Utöver din personliga profil behöver du följande:
  • Utbildning på gymnasial nivå
  • Förstå, tala och skriva god svenska
  • Tidigare erfarenhet av service
  • Erfarenhet av försäljning B2B är meriterande
  • Erfarenhet av infästning, svets eller elmaskiner är meriterande
Om din Ansökan:
Vänta inte med din ansökan, med personligt brev och CV då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi tillämpar bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Daniel Gündüz: Daniel.gunduz@tools.se

Sista ansökningsdag: 2023-10-15

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100%

Vi tillämpar 6 månaders provanställningAlligo tror på mervärdet av mångfald och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

About the company
https://career.alligo.com/
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Verksamheten bildades 2020, genom sammanslagningen av Swedol och TOOLS och tog 2021 namnet Alligo.

Vårt mål är att bygga ett integrerat bolag med en skalbar plattform som kan fortsätta att driva långsiktigt lönsam och hållbar tillväxt. Som en ledstjärna har vi fastställt en strategisk karta som leder oss mot visionen att bli oslagbara som partner till våra kunder och leverantörer, arbetsgivare för våra medarbetare och ledare för hållbar utveckling i vår bransch.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare