Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Förrådstekniker/Reservdelsadministratör till RS Integrated Supply

Publiceringsdatum
22 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Rollen som förrådstekniker hos RS Integrated Supply passar dig som gillar ordning och struktur i en varierande roll där du får lära och växa på lång sikt. Du kommer att ingå i ett gäng med god stämning där du främst kommer att arbeta på godsmottagningen med att packa/ta emot varor, inventera, skicka beställningar och utföra viss fysiskt arbete i förråds- och lagermijö varvat med administrativa arbetsuppgifter såsom ”stock control” och orderhantering. Har du en god samarbetsförmåga, känsla för service och beskriver dig som en noggrann person tror vi att du kommer att trivas!Om tjänsten

RS Integrated Supply är en stor global brittisk aktör inom Business Process Outsourcing och de befinner sig alltjämt i en stor expansionsfas. RS Integrated Supply hjälper företag bland annat med att hålla kundens produktion i gång på ett effektivt sätt genom att vara en exklusiv partner vad gäller förrådhållning, reparation, inköp av reservdelar samt genom sin expertis i produktionsflödet.

RS Integrated Supply har i dagsläget AstraZeneca i Södertälje (Snäckviken och Gärtuna) som kund och hit söker vi en förrådstekniker som för RS Integrated Supplys räkning ansvarar för reservdelslagret på AstraZeneca. I rollen kommer du att vara en viktig del i att arbeta standardiserat samt upprätthålla struktur och bidra till att förbättra arbetet i förrådet.
Initialt kommer du att få lära dig godsmottagningen, där du ansvarar för godsmottag av order, skicka beställningar till kund (internt), tillplock av förberedande underhåll och inventering av artiklar. Arbetet sker i affärssystemet SAP.
Såhär beskriver en framtida kollega tjänsten:

"Det bästa i mitt arbete är att det är så varierande, att jag får utvecklas och att det är go stämning i gruppen. Vi arbetar stationsvis där jag har fått lära mig nya stationer längs vägen och där jag nu efter 3 år har fått en mycket större förståelse för hur allting hänger ihop och det är häftigt!"

Du erbjuds

  • Kollektivavtal samt goda förmåner
  • Gedigen introduktion och en lärande roll
  • Möjlighet att arbeta i ett tight team med högt i tak och där du får vara med och påverka


Kvalifikationer
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har god datorvana, kunskaper i affärssystemet SAP ses som starkt meriterande
  • Har en god känsla för service
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Många leverantörer är internationella och RS Integrated Supply är ett bolag med huvudkontor i England
  • Vi blir extra intresserade om du har truckkort, men det är inget krav

För att lyckas i rollen ser vi att du gillar förändring och drivs av förbättringsarbete och tar egna initiativ till nya smarta lösningar. Här finns goda möjligheter att självständigt och med hjälp av andra utveckla förrådet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Rekryteringsprocessen omfattas även av ett alkohol- och drogtest.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 april 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se