Ekonomiassistent inom leverantörreskontra sökes till Volkswagen Group

Ekonomiassistent inom leverantörreskontra sökes till Volkswagen Group

Är du kanske nyexaminerad och på jakt efter nästa utmaning eller har du tidigare erfarenhet inom rollen som ekonomiassistent? Är du dessutom en social, driven och lösningsorienterad person? Trivs du i en ekonomirelaterad roll där du utvecklas och utmanas så finns här en ypperlig möjlighet - Volkswagen Group söker en ekonomiassistent inom leverantörreskontra. Välkommen in med in ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Volkswagen Group är Sveriges största bilimportör och är dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Det svenska huvudkontoret i Södertälje söker nu förstärkning till sin ekonomiavdelning! Deras ledord Driv, Integritet och Hållbarhet genomsyrar hela verksamheten. Ekonomiavdelningen, med totalt 14 anställda, erbjuder ett välkomnande arbetsklimat som främjar personlig utveckling, relationsbyggande och workbalance.

Volkswagen Group Sverige söker en ekonomiassistent inom leverantörreskontra som vill ansluta sig till företaget och vara en viktig och avgörande funktion för verksamheten. Tjänsten innebär en bred roll där du kommer vara spindeln i nätet och ha kontakt dels internt dels externt. Du kommer ansvara för leverantörreskontra och ha ett nära samarbete med resterande ekonomiavdelning. Du som har tidigare erfarenhet i rollen som ekonomiassistent ges här möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper och få nya perspektiv av branschen, dessutom vara en del av ett välkomnande och uppmuntrande team. Uppdraget avser att pågå fram till och med september, med chanser till förlängning. Hos Volkswagen Group ges du goda utvecklingsmöjligheter och en god insikt i företaget. Visst låter det intressant!

Du erbjuds
 • Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan
 • God insikt i Volkswagen Groups verksamhet
 • En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i din karriär
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du bland annat:
 • Ansvara för leverantörreskontra
 • Kontakt med leverantörer och banker
 • Intern kontakt gällande fakturor
 • Vara behjälplig mot kollegor
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik, natur eller liknande
 • Tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent
 • Praktisk erfarenhet av leverantörreskontra
 • Goda kunskaper i Excel
 • God systemvana
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meriterande
 • Praktisk erfarenhet av Visma
 • Praktisk erfarenhet av Palette
Personliga egenskaper

Utöver det ovan nämnda söker vi dig som är social och framåt, du har en mycket god kommunikativ förmåga. Du trivs i att ha en avgörande roll där du har kontakt internt och externt, du är spindeln i nätet och van att hantera flera saker samtidigt. Du är prestigelös och har ett stort driv att utvecklas. Därtill håller du hög kvalitet på ditt arbete, du är noggrann och strukturerad. Detta i kombination med att du är serviceinriktad och lyhörd.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hovsjö, Södertälje
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se