Vi söker trafiklärare med tunga behörigheter till flera orter!

Vi söker trafiklärare med tunga behörigheter till flera orter!

YrkesAkademin har vunnit anbud för att utbilda yrkesförare på 25 olika orter i Sverige och nu behöver vi anställa nya trafiklärare till följande orter:

Luleå, Östersund, Sundsvall, Gävle, Hudiksvall, Falun, Karlstad Uppsala, Örebro, Västerås, Nyköping, Stockholm, Uddevalla, Trollhättan, Skövde, Göteborg, Falkenberg, Jönköping, Linköping, Oskarshamn, Växjö, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg, Malmö

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete.

OM YRKESAKADEMIN
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Vårt uppdrag
YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas

ARBETSBESKRIVNING
Som Trafiklärare med tunga behörigheter (C, CE, D, DE) ansvarar du för att utbilda framtidens yrkeschaufförer. Det innebär att du både kommer undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för vårt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten kan det även ingå att utbilda inom olika fortbildningsområden.

ERFARENHET
Vi söker dig som är godkänd tunglärare av Transportstyrelsen på behörigheterna (C, CE, D, DE). Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att undervisa både i fordon samt i klassrum. Är du även godkänd YKB-lärare av Transportstyrelsen är det ett stort plus men inget krav.

Vi söker även personer som är godkända utbildningsledare!

Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende.

Vi lägger stor vikt i ditt personliga engagemang och för att du ska vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du lever våra värderingar.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info