Account Manager, Mälardalen

Account Manager, Mälardalen

Account Manager - Mälardalen

Witre söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och som vill bli en del av en ledande leverantör av arbetsplatsutrustning inom industri, lager och kontor.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande jobb i en Nordisk organisation som är del av den Europeiska koncernen Manutan. Vi är generalister inom arbetsplatsutrustning och har de flesta branscher representerade i vår kundlista och med dem många välkända företag på den svenska marknaden.Witre Manutan är en organisation i förändring med fokus på ständig förbättring och du är en viktig del i utvecklingsprocessen.En arbetsmiljö med blandning av vinnarinställning och starkt lagarbete.

Tjänsten

Vi söker en driven Account Manager för Mälardalen.

Stort fokus ligger på att träffa dina kunder på möten och du förväntas vara väl insatt i deras verksamheter och branscher. Du ansvarar för att säkerställa nöjda kunder och du planerar, driver och utvecklar din kundportfölj utifrån individuella mål och aktivitetsplaner.Du arbetar aktivt med våra större avtalskunder och genom ett nära samarbete utveckla avtalet optimalt samt jobbar med nykundbearbetning.Som Account Manager blir du en del av ett engagerat team där samarbetet för att hitta den bästa lösningen för kunden står i centrum.

"I Witres säljorganisation har vi en familjär stämning. Med korta beslutsvägar och plats för kreativitet får man chansen att påverka både sin arbetsroll och interna processer.Här ges möjlighet att sätta sin egen strategi för sin försäljning med fullt stöd från teamet.Gemenskap samt den enskilda individens framgång och trivsel är fokus hos oss!"

-Björn Janzon, Key Account Manager - Swedish Market

Din profil

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B försäljning, och ett visst tekniskt intresse är ett plus.

Du drivs av kundkontakter och är en ansvarstagande resultatinriktad person med positiv attityd och energi. Du är lösningsfokuserad ochvan vid att arbeta självständigt. Din styrka ligger i att kommunicera med kunder och du har enkelt för att sätta dig in i kundens situation för att hitta möjligheter och den bästa lösningen. Det kommer naturligt för dig att hålla vad du lovar och du är en pålitlig partner får såväl kollegor som kunder.

Du har god erfarenhet av förhandling och kan uttrycka dig professionellt och representativt på såväl svenska som engelska. Att använda Microsoft Office och CRM-system hör till din vardag och du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Urval sker löpande.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Vi finns representerade i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan. Med tillgång till fler än 200 000 produkter i sortimentet har vi marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare. Här hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Våra kunder finns i de flesta branscher, med tyngspunkten på större tillverkande företag. För mer information, www.witre.se

Sökord: account manager, säljare, fältsäljare, distriktsäljare, utesäljare, försäljare, försäljning
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!