Marinmekaniker / Marintekniker, Senior & Junior

Marinmekaniker / Marintekniker, Senior & Junior

Vi söker duktiga mekaniker gärna med erfarenhet från Yanmar, Volvo Penta, Suzuki eller Mercruiser / Mercury. (eller motsvarande)

Vi söker antingen dig som har flerårig erfarenhet som båtmekaniker / marintekniker och/eller dig som nyss har gått ur skolan och har viljan att jobba och lära. (Erfarenhet från andra motorarbeten är också meriterande)

Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service och installationer såsom motorservice, motorbyte, felsökning, vinterkonservering samt uppstart och provkörning av båtar mm.

Arbetet varierar en hel del under året.

Du är noggrann, strukturerad, stresstålig, initiativrik, har hög ansvarskänsla och arbetsmoral samt gillar varierande och omväxlande arbete.

Du är van vid att kommunicera med människor och kan uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Har du erfarenhet av el-installationer, marinelektronik, samt kan laminera är det ett plus.

Intervjuer för tjänsten sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Tommy Planeryd
Telefon 0855097230
Email Mejla Tommy Planeryd
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wasayachts.com
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wasa Yachts är ett famlijeägt båtvarv i Södertälje etablerat i början av 1900-talet. Varvet är numera ett fullservicevarv som utför alla slags arbeten i framförallt fritidsbåtar.

Vi vinterförvarar över 140 båtar och antalet ökar stadigt. Vi hanterar framförallt båtar över 30 fot, både motor- och segelbåtar.
Vi utför också service på utom- och inombordare för externa kunder.

Wasa Yachts är i dagsläget auktoriserad verkstad och återförsäljare för Yanmar och Suzuki, och dialog med fler motorleverantörer pågår.

Vi erbjuder en arbete med bra villkor i en stimulerande och varierande arbetsmiljö i ett företag som är under utveckling/expansion. Med bra möjligheter till utveckling för rätt medarbetare.