Servicemarknadschef sökes till Volkswagen i Södertälje

Servicemarknadschef sökes till Volkswagen i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Är du en duktig ledare som vill utvecklas i en spännande organisation i framkant? Brinner du för att utveckla såväl verksamhet som medarbetare? Då har vi utmaningen för dig.

I rollen som servicemarknadschef för Volkswagen Personbilar så har du det övergripande ansvaret för personbilsverkstad samt kundmottagning. Du ingår tillsammans med platschef och övriga chefer i den lokala ledningsgruppen och arbetar aktivt med förbättrings- och utvecklingsarbete.

Du har fullt personalansvar för ett team på åtta personer och du arbetar strategiskt och operativt med att coacha och utveckla dina medarbetare.

Du kommer även att ha ett tätt samarbete med övriga servicemarknadschefer inom Din Bil samt Volkswagenkoncernen för att utveckla verksamheten regionalt.

Din profil

Du har minst två års tidigare erfarenhet från ledande befattning och är medveten om vad som krävs för att få med sig ett team i utveckling och framgång. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från bilbranschen men du bör ha arbetat i en kundnära bransch med högt fokus på kundnöjdhet. Vidare har du arbetat med kvalité- och processutveckling och det är självklart för dig att alltid sträva efter en bättre kundupplevelse.

Du har hög administrativ förmåga samt goda IT-kunskaper och erfarenhet av olika affärssystem. Har du arbetat i Automaster eller Cabas är det meriterande, men inget krav. Du är flytande i tal och skrift i bådesvenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi gärna att du är coachande, flexibel och orädd. Du är en driven lagledare med ett strategiskt och långsiktigt fokus för verksamheten och uppskattar att driva process- och rutinförändringar samt våga utmana rådande rutiner och processer. Det är självklart för dig att vara närvarande för dina medarbetare där du stöttar och utvecklar teamet löpande.

Servicekänsla sitter i din ryggrad och du brinner för att ständigt förbättra upplevelsen för kund. Du är social, positiv och förstår vikten av teamkänsla och en god stämning.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda fördelat på 36 försäljningsställen, i regionerna Stockholm, Göteborg och Syd.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten."