Volkswagen Group Sverige söker Head of Digital After Sales

Volkswagen Group Sverige söker Head of Digital After Sales

Bilbranschen är mitt uppe i en digital transformation. Den digitala teknikutvecklingen sker i högt tempo och med den följer ändrade förväntningar och behov från våra kunder och auktoriserade återförsäljare.

Om tjänsten:

Volkswagen Group Sveriges avdelning Digital After Sales är ett engagerat team som jobbar med att utveckla digitala verktyg i nära samarbete med kollegor inom våra olika varumärken samt med huvudkontoret i Tyskland.

Vi söker nu en chef till vårt team som har det övergripande ansvaret för att driva den digitala utvecklingen inom Servicemarknad på både operativ och strategisk nivå, vilket är avgörande för vår fortsatta tillväxt och nöjda kunder.

I ditt jobb som Head of Digital After Sales kommer du ha kontakt med bland annat produktionsbolag, systemleverantörer, reklambyråer samt kollegor inom Volkswagen Group Sverige och VW AG. Du kommer leda en avdelning med fem projektledare som alla arbetar agilt och integrerat med vår IT-avdelning.

Vi söker dig som:
  • Är en drivande och strukturerad projektledare, gärna med erfarenhet från digitalt utvecklingsarbete genom SAFe-modellen, CRM/IT.
  • Har erfarenhet av att agera som beställare och kravställare.
Som person är du strukturerad, har lätt för att samarbeta och kan jobba självständigt mot uppsatta mål. Du trivs att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Du har ett starkt personligt engagemang, stort eget driv och gott omdöme.

Du agerar enligt våra värderingar Driv, Integritet och Hållbarhet. I de olika sammanhang där du agerar är du en effektiv kommunikatör, som har lätt att uttrycka dig i tal och i skrift såväl på svenska som på engelska. Du har lätt för att skapa dig en helhetsbild samtidigt som du är noggrann med detaljer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har:
  • Högskole-/universitetsutbildning.
  • Kompetens och erfarenhet av digital utveckling.
Det är meriterande om du har en bred erfarenhet från Serviceaffären inom bilbranschen.

Kontakt och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Södertälje. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen med dem till Chef Affärsutveckling Niclas Helmersson på: 070-548 67 40.

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:

Alemayehu Tibbo, Ordf. Unionen, tel: 08-120 810 56
Kristian Jansson Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av CV samt personligt brev via vår karriärsida. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Sista ansökningsdag: 2021-01-24

Då denna rekrytering sträcker sig över jul och nyår kan det hända att det tar något längre tid att få återkoppling än vanligt.

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche - samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Läs mer om oss som arbetsgivare och om vår värdegrund på vår karriärsida.
Mer info
Kontaktperson Sara Engqvist
Telefon 08 553 869 70
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (6 dagar kvar)