Teamledare för Produktteamet på Volkswagen Transportbilar

Teamledare för Produktteamet på Volkswagen Transportbilar

Nu söker vi efter dig som vill anta rollen som Teamledare för produktteamet på Volkswagen Transportbilar

Som Teamledare är du ansvarig för att leda det operativa och strategiska arbetet på produktavdelningen samt ansvara för att utveckla och driva affärsområdet påbyggnationer och hamnutrustning.

Dina ansvarsområden inkluderar bland annat
  • Att driva det dagliga, operativa arbetet för hela produktteamet. Produktteamet ansvarar för utvärdering och implementering av svensk standard, prissättning och kampanjpaketering av våra produkter (i nuläget Caddy, T6.1, Crafter och Amarok). Dessutom ansvarar produkttemet för att utvärdera och föreslå förändringar avseende påbyggnationer och hamnutrustning.
  • Att driva det strategiska arbetet kring påbyggnationer och hamnutrustning, dvs analysera nuläget och sätta en strategi framåt. Arbetet innebär att stärka relationer med leverantörer och påbyggare.
  • Övrigt: Ansvara för samarbetet med fabriken, lagkravsavdelningen inom VGS, underleverantörer av utrustning samt påbyggare.
Du planerar, prioriterar och leder arbetet ihop med dina kollegor med enkelhet. Du är kommunikativ i de olika sammanhang där du agerar och har lätt att uttrycka dig i tal och i skrift, såväl på svenska som på engelska.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du är noggrann och har en hög analytisk och social förmåga. Du trivs att arbeta med siffror och är dessutom en fena på Office-paketet. Du är en värderingsstyrd person som ser att god kommunikation är nyckeln till framgång.

Vi ser gärna att du är civilekonom eller motsvarande i grunden och att du har en ekonomisk bakgrund inom försäljning med erfarenhet av projektledning. Vi ser att hög teknisk kompetens är viktigt i denna tjänst, du får gärna vara ingenjör. Har du dessutom erfarenhet från administrativt arbete är det ett stort plus.

Volkswagen Group erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar.

Ansökan och kontakt

För frågor eller mer information är du välkommen att kontakta Produkt- & Marknadschef, Maria Johnsson, via maria.johnsson@volkswagen.se.

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:
Alemayehu Tibbo, Ordf. Unionen, tel: 08-120 810 56
Kristian Jansson Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av CV samt personligt brev genom att trycka ANSÖK. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Med hänvisning till sommaren och kommande semestrar har vi valt att förlänga ansökningsperioden. Även svar på eventuella frågor kan dröja något mer iom det.

Sista ansökningsdag: 2020-08-19

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche och Volkswagen Transportbilar - samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Läs mer om oss som arbetsgivare och om vår värdegrund på vår karriärsida.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2020 (12 dagar kvar)