Serviceinriktad Supporttekniker till Service Desk på VGS

Serviceinriktad Supporttekniker till Service Desk på VGS

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven servicemedarbetare till Volkswagen Group Sveriges servicedesk i Hovsjö. På Servicedesk kommer du att ingå i en service- och supportgrupp med åtta personer som arbetar både med första och andra linjens support. Främst kommer du att arbeta med support via vår Självbetjäningsportal och via telefon. Du kommer framför allt att vara support för applikationer som vi supporterar ex SAMS och GRP och kommer ha daglig kontakt med våra återförsäljare och interna användare. Vi förväntas kunna lite om mycket och det är stor variation på frågorna som kommer in till oss. Arbetet sker främst från kontoret i Södertälje. Du har direktkontakt med kunder via telefon, mail, fjärrstyrning, kundportal samt chatt.

Detta är en långsiktig konsulttjänst. Vilket innebär att du blir anställd av 2Complete och arbetar som konsult ute hos kund. Schemalagd arbetstid varierar mellan 07- 17 mån-fre.

Start omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av applikationssupport eller motsvarande servicearbete som innebär kundkontakt och tekniskt inriktad support. Du har goda kunskaper i Microsoft OS/ Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta i ett ärendehanteringssystem. Du har mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt i så väl svenska och engelska. Du har B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, självgående, flexibel och social samt är van att hålla flera bollar i luften. Du är stresstålig, ansvarstagande, noggrann samt har förmågan att prioritera rätt. Service ligger hos dig naturligt och du tycker det är roligt att hjälpa användarna med deras problem. Du får gärna ha ett stort tekniskt intresse.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076 869 30 48
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IT Service inom Volkswagen Group Sverige i Södertälje hanterar applikationer och IT-tjänster för hela Volkswagen organisationen i Sverige. Mer information ges vid personlig kontakt.