Redovisningsekonom sökes till Volkswagen i Södertälje

Redovisningsekonom sökes till Volkswagen i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Är du ekonom med stort tekniskt intresse, vill du utvecklas och uppskattar att arbeta i en internationell miljö? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund Volkswagen Group Sverige utökar sitt team av ekonomer och behöver stärka upp i sitt reskontrateam. I rollen ansvarar du över att boka in- och utbetalningar och kontrollera cash positions. Du hanterar höga summor och stora flöden dagligen och rapporterar direkt till koncernens centrala Treasury-funktion. Du är en nyckelperson och en av tre som hanterar och ansvarar för att flödena fungerar som de ska. Du arbetar i en mängd olika system. VGS driver ett ständigt arbete med att utveckla och förbättra processer, och du kommer att bli delaktig i förändringsprocesser inom det aktuella ansvarsområdet.

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med stora möjligheter för förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har en minst en kandidatexamen inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning/ finansiering. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet från liknande roller och från arbete med automatiserade processer. Du är avancerad användare av Excel och det är meriterande med erfarenhet av Visma Control. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person söker vi dig som motiveras av att utvecklas, driva förändringsarbete och som triggas av komplexa flöden. Du är nyfiken, orädd samt pålitlig och för dig är det självklart att ta ett stort ansvar för ditt arbete. Du uppskattar att arbeta i en feedbackkultur med rak kommunikation och högt i tak, och driver självständigt ditt arbete framåt. Vidare är du positiv, lyhörd och en social teamplayer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Volkswagen är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar, Porsche och Europcar.
Vi importerar varumärkenas produkter. Tillsammans med de auktoriserade återförsäljarna och serviceparterna marknadsför vi varumärkena, deras produkter och tjänster i Sverige. Vi förvaltar och utvecklar en väl utspridd auktoriserad försäljnings- och eftermarknadsorganisation så att de levererar och efterlever tillverkarnas kvalitetskrav och garantier."