Gruppchef till Volkswagen Group Sverige AB Logistikcentret i Nykvarn

Gruppchef till Volkswagen Group Sverige AB Logistikcentret i Nykvarn

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en ansvarstagande och driven person till rollen som Gruppchef. Du blir en del av ett kreativt och engagerat team där du i huvudsak kommer att leda och fördela arbetet. Du har personalansvaret för cirka 20 medarbetare och till din hjälp har du två Produktionssamordnare som ansvarar för att koordinera den dagliga driften. En annan stor del av uppdraget är att arbeta strategiskt med utveckling och optimering av både verksamhet och avdelning och där värdesätter vi både produktions- och medarbetarperspektiv.

I rollen som Gruppchef ingår även att följa upp och utveckla beslutade nyckeltal och budget. Du tar ett stort ansvar för att strukturera, planera och följa upp arbetet med avdelningens kort- och långsiktiga mål och vi ser även att det är viktigt att du coachar medarbetarna på sin väg att nå uppsatta verksamhetsmål. Du kommer också att delta i olika projektarbeten, men även själv driva och leda gemensamt beslutade projekt och uppdrag.

Om behov finns, så erbjuder vi utbildning i företagsspecifika kompetenser, och vi erbjuder även ett omfattande utbildningsprogram som ger dig möjlighet att utvecklas och lyckas i din roll som Gruppchef hos oss.

Du blir en del av ett team som består av ytterligare fyra gruppchefer, du kommer att rapportera till lagerchefen och ingå i dennes ledningsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi har nybyggda lokaler, en trevlig arbetsmiljö och tillgång till gym på arbetsplatsen.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av arbete som gruppchef eller annan ledande befattning med personalansvar. Du är lyhörd samt har ett tydligt och rättvist men samtidigt ödmjukt bemötande i din kommunikation. Som person trivs du i en miljö med högt tempo och ständigt nya utmaningar då detta är ett varierande och omväxlande arbete.

Det är viktigt att du har en god balans i ditt ledarskap mellan att bygga relationer samt att driva och utveckla gruppen framåt mot uppsatta mål. Som person är du flexibel och besitter en analytisk förmåga. Du delar våra värderingar om Driv, Integritet och Hållbarhet. Du trivs att arbeta med både högt och lågt samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och du skapar goda relationer såväl internt som externt.

Du är självgående, tar egna initiativ och driver dina projekt mot uppsatta mål. Du är en lagspelare då stora delar av utvecklings- och planeringsarbetet utförs tillsammans med de övriga gruppcheferna. Personliga egenskaper som du besitter är social, positiv, lösningsorienterad, ansvarstagande, drivande och initiativrik. Du får gärna ha tidigare erfarenheter av logistik, men det viktigaste är dina ledaregenskaper.

Vi vill att du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat och har du god förmåga av att använda Office-paketet är detta meriterande. Vi använder affärssystemet SAP, förkunskaper i detta är inte nödvändigt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2complete.se

Fackliga representanter
Alemayehu Tibbo, Ordf. Unionen, tel: 08-120 810 56
Kristian Jansson, Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31
Jeanette Blixt, Ordf. IF Metall, tel: 070-168 69 10

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073-365 68 32
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche - samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även Europeisk biluthyrning AB.