Vittra Östertälje söker världens bästa lärare i spanska

Vittra Östertälje söker världens bästa lärare i spanska

Vittra Östertälje söker dig som vill vara med och driva skolutveckling genom en engagerande, kreativ och kunskapsutvecklande undervisning i spanska i kombination med annat ämne för våra elever i årskurs 6-9.

I arbetet ingår täta uppföljningar och samtal med såväl elever, föräldrar och kollegor. Som lärare i Vittra värdesätts relationen till eleverna högt vilket innebär att du bör ha förmåga, kompetens och främst intresse för att tillsammans med kollegor hitta strategier för hur du bemöter varje individ och de olika grupper du arbetar med.

Vi söker dig som på ett naturligt och professionellt sätt anpassar din undervisning utifrån elevernas olika behov och förutsättningar. Du har naturlig integritet och kan prioritera rätt saker. Du är en lärare som har förmåga att skapa förtroende såväl hos elever som kollegor och föräldrar. Vi söker dig med erfarenhet och behörighet. Vi tycker om olikheter och strävar efter mångfald i vår personalgrupp.

Vi erbjuder;

På Vittra Östertälje arbetar vi med att skapa en trygg, lärorik och lustfylld skola, där alla känner gemenskap och har möjlighet att komma till sin rätt, det innebär att du som pedagog är en del av ett team med kollegor som leds av arbetslagsledare. Ni har veckovisa möten tillsammans och också ett pedagogiskt utvecklingsfroum som drivs av förstelärare på skolan.

Detta läsår drivs en kollegial kompetensutvecklingsinsats av våra specialpedagoger utifrån Skolverkets "Specialpedagogik för lärande". Du har som medarbetare i Academedia en hel del förmåner via vår förmånswebb vilket bl.a. innebär 200:- i friskvårdsbidrag. Academia har även en utbildningswebb Academedia Academy som erbjuder kompetensutvecklande utbildningar för alla medarbetare.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. I tjänsten ingår fri pedagogisk lunch.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Östertälje kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anna Bergman på 08-554 223 41 eller anna.bergman@vittra.se. Sista ansökningsdag är 20171222.

Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Välkommen med din ansökan! Vi tar gärna emot samtal av dig som är intresserad av jobbet.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 7600 barn och elever och har cirka 900 medarbetare. Vår undervisning utgår ifrån en helhetssyn på elevens utveckling med tydliga mål inom kunskap, lärande och personlig utveckling. Genom att hitta motivationen hos varje elev kan vi både uppmuntra och ställa krav.

I Vittra arbetar vi utifrån vår gemensamma pedagogiska plattform och Vittraverktyg med utgångspunkt i de nationella styrdokumenten, alltid med målet att nå en högre kvalitet och ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Det betyder att de strukturer, metoder och aktiviteter som står beskrivna i våra verktyg genomförs på samtliga av våra för- och grundskolor, att de följs upp och utvärderas.

Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.