Arbetsledare till PDI

Arbetsledare till PDI

Har du intresse för service och ledarskap och vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Vi söker en arbetsledare till Upplands Motors Mercedes-Benz utrustningsverkstad i Södertälje. Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation och vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Som ledare på Upplands Motor arbetar vi enligt värdeorden enkelt, omtänksamt och engagerat och som arbetsledare är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du både strategiskt och operativt. Rollen innebär att leda, coacha, och utveckla våra PDI tekniker i det dagliga arbetet. Du ansvarar även för den dagliga planeringen och håller god kontakt med våra säljare. Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medansvariga. Att utveckla verksamheten och PDI-affären tillsammans med verkstadschefen är en självklar uppgift.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är resultatdriven och brinner för att driva verksamheten och våra medarbetare framåt. Du vet att nöjda kunder får man genom motiverade medarbetare och det är genom ett coachande ledarskap du når framgång. Vi tror att du som söker har erfarenhet av ledarskap och intresse av att lyckas genom att leda andra. Du har god kunskap om produktionsdrift och förstår affären. God datorvana och erfarenhet från bilbranschen är ett måste.

Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du är en lagspelare med eget driv och förmåga att tänka nytt och annorlunda. Vi ser också att du behöver ha integritet i ditt ledarskap, vara engagerad och ha förmågan att entusiasmera dina kollegor så att vi tillsammans utvecklar vår anläggning i rätt riktning.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Målet är att fortsätta expandera och att vi 2020 ska uppfattas som Sveriges bästa serviceföretag. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.
Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 nov (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.