Verkstadschef Mercedes-Benz

Verkstadschef Mercedes-Benz

Mercedes-Benz växer stadigt i Stockholmsregionen och vi söker nu en ny verkstadschef till vår anläggning i Södertälje. Vi söker dig som brinner för att ge bästa service till våra kunder och ständigt utveckla vår verksamhet.

Vår verkstad i Södertälje servar personbilar, transportbilar och lastbilar och utför även ombyggnationer av nya lastbilar och transportbilar samt är leveransverkstad till nya personbilar. I rollen hos oss leder du ett 15-tal mekaniker och har en skicklig stab till din hjälp.

Vi säljer även transport och lastbilar och ett mycket nära samarbete med försäljningsavdelningarna är en viktig del av rollen. Utöver samarbetet med försäljningen kommer ett nära samarbete med de övriga tre Mercedes-Benz anläggningarna att vara en naturlig del av den dagliga verksamheten.

Vem är du?

Verksamheten är komplex och ställer höga krav på ledarens förmåga att hantera många olika frågor samtidigt samt hålla en mycket hög kundnöjdhet. I rollen ingår också att vara en del av vår ledningsgrupp där du förväntas arbeta såväl med strategiska som operativa frågor. Detta sammantaget kräver en person med hög servicekänsla likväl som förmågan och viljan att växla mellan strategiska beslut som operativa uppgifter.

Vad kan du?

Du ska ha haft ledande roller inom större verkstäder tidigare och är en uppskattad och erfaren ledare. Du ska ha dokumenterad erfarenhet (minst 3 år) av att leda en komplex verkstad. Du ska ha tidigare erfarenhet av budgetarbete samt personalansvar. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor Stockholm ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 14 maj 2021 . Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Upplands Motor Stockholm är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 anställda. Vi säljer och servar Mercedes-Benz samtliga fordonstyper i Stockholmsregionen i våra anläggningar i Kista, Danderyd, Södertälje och Länna. Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan.

Välkommen till Upplands Motor Stockholm. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor Stockholm är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 anställda. Vi säljer och servar Mercedes-Benz samtliga fordonstyper i Stockholmsregionen i våra anläggningar i Kista, Danderyd, Södertälje och Länna.