Depåchef sökes, Södertälje

Depåchef sökes, Södertälje

Vi söker Dig som med energi och ett riktigt driv fortsätter bygga och vårda våra långsiktiga & personliga relationer med kunder och personal.

Service, engagemang och kvalité i allt vad vi gör skall utgöra en självklarhet för Dig. Med förmågan att ha många bollar i luften samtidigt, skall Du hitta effektiva och ekonomiska lösningar som överträffar kundens förväntningar. Att sedan kunna kombinera detta med glädje och en rejäl dos humor, är personliga egenskaper som vi ser positivt på.

Hos oss arbetar varje individ självständigt med stor frihet under ansvar, men det är av betydelse att även vara en fungerande lagspelare i vårt härliga gäng. Du har budget- och resultatansvar för Din depå och rapporterar direkt till VD. Du ingår i företagets DC-grupp, och i rollen ingår även personalansvar.

För att passa i rollen som depåchef behöver du ha erfarenhet ifrån bygg, industri eller anläggningssektorn. Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande.

Vi är ett familjeföretag oberoende av något byggbolag med mångårig kompetens inom byggbranschen sedan 1962.

För mer information hänvisar vi till: www.tholmarks.se

Om du har specifika frågor kring ansökan/tjänsten kan du mejla oss!

Styrkan sitter i viljan!

Vi hanterar rekryteringar löpande därför kan vi ha tillsatt tjänst innan ansökningsdagen om vi hittar rätt person.

Välkommen med din skriftliga ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Tholmark
Email Mejla Anna Tholmark
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tholmarks.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tholmarks Uthyrning AB (TUAB) hyr ut byggmaskiner, liftar, ställningar, bodar, bygghissar, containrar samt personliga skyddsutrustningar. TUAB ombesörjer även transporter främst med egna fordon eller genom samarbete med andra transportörer. TUAB hyr även ut teleskoplastare och lastmaskiner med förare.
TUAB arrangerar även företagsanpassade utbildningar inom arbetsmiljö, med fokus på personsäkerhet inom områdena bygg, industri och entreprenad. De sker endera i våra utbildningslokaler, hos kunden eller via Webben. Komplett service och leverans till arbetsplatsen, en självklarhet för TUAB.

TUAB har depåer i Linköping, Norrköping, Finspång, Södertälje, Oskarshamn, Jönköping och Växjö. Varje depå leds av en depåchef, som är en del av ledningen på TUAB. I dagsläget har Tholmarks ett 60-tal anställda med huvudkontor i Linköping, där central administration för bolaget bedrivs.

Depåernas verksamhet är diversifierad. En del depåer arbetar med hela sortimentet, andra är mer nischade. TUAB arbetar ständigt med kunden i fokus.