Systemtekniker, Teamledare, Ledningskollen – Telge Nät

Systemtekniker, Teamledare, Ledningskollen – Telge Nät

Våga välja att bli en i gänget! Södertälje växer så det knakar och för att möta utvecklingen behöver avdelningen Underhåll /support på Telge Nät förstärkas med en självgående systemtekniker och teamledare. I den här rollen är du delaktig i Bygga och Anlägga-processen samt är med och säkerställer kvaliteten i Ledningskollen för våra anläggningstillgångar. För en person med vilja och engagemang finns stora möjligheter att vidareutvecklas i rollen som systemtekniker.

Så här säger Patrik Myrenius, rekryterande chef om rollen:
I rollen som systemtekniker och teamledare kommer du att, med fokus på Ledningskollen, arbeta i våra system och vara ett stöd till våra användare av Ledningskollen. Du kommer även vara en kravställare gentemot organisationen och kvalitetssäkra dokumentationen av nätinformationen i våra projekt. Du har ett nära samarbete och daglig kontakt med personal och konsulter inom området, till vilka du förmedlar våra dokumentationskrav för nya anläggningar och nätinformation om befintliga anläggningar.

Arbetsuppgifter och ansvar
Som systemtekniker fördelar du inkomma uppdrag i teamet och arbetar med Ledningskollen.

Ledningskollen är en webbtjänst där vi handlägger förfrågningar från grävare, entreprenörer, kommun och kunder som behöver ledningsanvisning/kabelanvisning inför grävning eller planering av framtida projekt. Arbetet med Ledningskollen är mycket viktigt eftersom det minskar risken för avgrävning av vår infrastruktur. Utöver ovanstående förväntas du också att aktivt delta i att förbättra våra arbetssätt med hjälp av LEAN.

Vi är Telge Nät
Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som jobbar tillsammans. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands.

Vår önskelista
Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell för rollen behöver du ha högskoleutbildning/KY-utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet och 3-5 års arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom infrastruktur.

Som person är du pedagogisk, driven och målmedveten, och du kan vara både kravställande och stöttande. Du behöver vara social och ha en god kommunikativ förmåga eftersom du har ett nära samarbete och daglig kontakt med personal och konsulter. Du ska kunna jobba självständigt med dina arbetsuppgifter men tycker om att byta erfarenheter med andra och är samarbetsvillig och hjälpande när det behövs. I din kravställande och kvalitetssäkrande roll behöver du förstås vara noggrann och strukturerad. Du behöver dessutom känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Andra förmågor som behövs för den här tjänsten är B-körkort, bra svenska i tal och skrift och god datorvana.

Plus i kanten
Ingen är perfekt, men om du har kunskaper och/eller erfarenheter av en eller flera av följande är det ett plus: Ledningskollen; GIS; CAD samt om du är van att kravställa och har andra språkkunskaper.

Hör av dig idag!
Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer fortgår löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför så snart som möjligt, och allra senast 2 juni 2022.

Ta kontakt
Undrar du något om tjänsten? Då är det Patrik Myrenius, Avdelningschef drift- och underhållssupport du ska kontakta på 08 550 230 90. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-strateg, 08 550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.
Mer info
Kontaktperson Marina Brunsärn
Telefon 08 550 220 91
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nya.telge.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.