Affärsutvecklare – Telge Nät

Affärsutvecklare – Telge Nät

Södertälje fortsätter att expandera och med det även stadens infrastruktur. Om du är resultatinriktad, har energi, gillar en varierande vardag och dessutom har erfarenhet av energibranschen så kan du vara en perfekt kandidat för denna tjänst!

Så här säger Jeanette Torefeldt, Chef Affärsutveckling och storkund om rollen:
Som Affärsutvecklare på Telge Nät blir du en nyckelspelare när det gäller att skapa möjligheter för Södertälje att växa och bli en smart och hållbar stad! Du vill hjälpa våra kunder att göra hållbara val och förenkla deras vardag samtidigt som de får en positiv upplevelse genom hela kundresan. Allt du gör, gör du med kunden i fokus.

Arbetsuppgifter och ansvar
Som Affärsutvecklare på Telge Nät utvecklar du infrastrukturtjänster inom Fjärrvärme, Fjärrkyla, Stadsnät och våra tillhörande Energitjänster som ger en enklare vardag för våra kunder. Du arbetar strategiskt och långsiktigt med att utveckla produkt- och tjänsteportföljen för att tillmötesgå efterfrågan från våra kunder och utvecklingen av Södertälje.

Du ingår i ett starkt team med stor kompetens och kännedom om våra produkter och tjänster likväl som deras utvecklingsmöjligheter. Du har ett nära samarbete med övriga avdelningar inom Telge Nät för att säkerställa hållbara affärer ur alla perspektiv. Du är utvecklingsorienterad och ser möjligheter både hos kunder och i vår verksamhet. Du bidrar därför till ökad kund- och affärsnytta samtidigt som du är med och förbättrar och utvecklar vår verksamhet med din tekniska kompetens. Vi arbetar processtyrt och med LEAN.

Den här tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Vi önskar att du kan starta så snart som möjligt.

Vi är Telge Nät
Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 160 medarbetare som alltid jobbar för att driva och utveckla affären inom våra respektive områden. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands för att lära mer av.

Vår önskelista
Vi är nyfikna på dig! För att passa i den här rollen behöver du ha högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom produkterna fjärrvärme och fjärrkyla. Du har erfarenhet från infrastrukturbranschen med fokus på energi.

Som person är du nyfiken och lösningsorienterad, har hållbarhet högt på agendan och vill bidra till att skapa möjligheter för Södertälje att växa och bli en smart, digitaliserad och hållbar stad! Du drivs av affärer och affärsutveckling med kunden i fokus. Du har en stark vilja att vara med och utveckla arbetssätt, processer och verktyg för att förenkla och förbättra för både våra kunder och vår verksamhet. Du är strukturerad, ansvarstagande och kan arbeta både operativt och strategiskt. Du känner igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig och kan tala och skriva bra svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet och B-körkort.

Plus i kanten
Har du kunskap och erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: projektledning, ledarskapserfarenhet samt miljö- och hållbarhetsarbete.

Hör av dig idag!
Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden så ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 31 augusti 2022.

Ta kontakt
Undrar du något om tjänsten? Då är det Jeanette Torefeldt, Chef Affärsutveckling och storkund du ska kontakta på 08 550 221 34. Frågor om rekryteringsprocessen hjälper gärna HR-strateg Marina Brunsärn dig med, du når henne på 08 550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision, och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Torefeldt
Telefon 08 550 221 34
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nya.telge.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.