Renhållningsarbetare till Telge Återvinning

Renhållningsarbetare till Telge Återvinning

Din dag på jobbet – renhållningsarbetare

Som renhållningsarbetare på Telge Återvinning är din huvuduppgift att köra renhållningsbil och samla in avfall i Södertälje och Nykvarns kommuner. I den här rollen möter du våra kunder dagligen och håller också daglig kontakt med både kundtjänst och arbetsledning. Det ingår även i din tjänst att medverka till förbättringar med kunden i fokus och att arbeta i Telge Återvinnings verksamhetssystem Thor Mobile.

Eftersom du har så många kundmöten kommer också den service du ger avspegla sig på resten av verksamheten. Du är vårt ansikte utåt. På Telge Återvinning känner vi stor stolthet över vårt arbete och våra kundundersökningar visar att våra hushållskunder är mycket nöjda med det vi gör. För att behålla vår starka position är det viktigt att vi fortsätter att vara kundorienterade och lyhörda för vad kunderna tycker är viktigt.

Mer om ditt nya jobb

Du kommer att bli en viktig del i vår grupp där vi ibland har intensiva dagar men också har mycket roligt tillsammans. Dina dagar kommer att variera och du får stor frihet under ansvar. Vi ser gärna att du är med och formar din arbetsroll så att du kan göra ett bra jobb som lever upp till kundens förväntningar. Det är du och dina kollegor som varje dag är på plats hos våra kunder med våra renhållningsfordon och ger dem en positiv upplevelse. Trivs du i en omväxlande roll där du får chansen att utföra fysiskt arbete är det här helt rätt utmaning för dig. Eftersom jobbet utgår ifrån Tveta Avfallsanläggning så är det dessutom ett krav att du har tillgång till bil.

Det här är du

Vi söker dig som är noggrann, självgående, strukturerad och positiv. Du är pålitlig, ansvarsfull och social samt mycket serviceinriktad. För oss på Telge Återvinning är det en självklarhet att alla medarbetare är med och bidrar till ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du har jobbat med ständiga förbättringar och är genuint intresserad av ett utvecklingsinriktat tankesätt. Vi ser också mycket positivt på din förmåga att prioritera smart, vara stresstålig och enkelt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig –känns naturliga för dig. För att få en jämnare åldersfördelning ser vi gärna yngre sökanden.

Krav
 • C-körkort
 • Digitalt förarkort
 • YKB-utbildning
 • Mycket bra språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • God datorvana
Meriter
 • Tidigare erfarenheter som lastbilschaufför med god körförmåga.
 • Vana vid datoriserade arbetsordersystem
 • CE-körkort
 • ADR-utbildning
 • Erfarenhet av verksamhetssystem Thor Mobile
 • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
Det här är vi

Välkommen till Telge Återvinning – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi kommer att kalla löpande till intervjuer, skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 5 april 2020. Varmt välkommen att bli en av oss!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Marie Rönn-Salander, avdelningschef hushållstjänster, 08 550 223 02. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, 08 550 220 91. Facklig representant för Transport är Kjell Arbestål, kjell.arbestal@transport.se.
Mer info
Kontaktperson Marie Rönn-Salander
Telefon 08 550 223 02
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.telge.se
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Som renhållningsarbetare kommer du att samla in hushållsavfall från våra kunder i Södertälje och Nykvarns kommuner. Du blir en viktig del i ett glatt team som ser fram emot att få dig som ny arbetskamrat. Som renhållningsarbetare möter du många människor dagligen och är du social, glad och serviceinriktad kommer du att trivas riktigt bra.