Account manager – Telge Återvinning

Account manager – Telge Återvinning

Södertälje växer och befinner sig i ett spännande läge med massor med nybyggnadsprojekt och därmed ökat antal invånare i kommunen. Vi på Telge återvinning är ett innovativt återvinningsbolag i en framtidsbransch där utbyggnaden och utvecklingen av Södertälje är i fokus för vårt uppdrag. Vi söker nu dig som vill vara med oss på vår resa för att göra det bättre och roligare att bo, leva, studera och verka i Södertälje.

Så här säger Felicia Hellström, rekryterande chef om rollen:
Nu söker vi en kundansvarig/säljare med erfarenhet från Återvinningsbranchen. Som account manager tar du ansvar för vårt varumärke genom att skapa nya kundrelationer och stärka de befintliga, medan du jobbar nära kunniga och engagerade kollegor från både din egen och andra avdelningar. Du ges möjligheten att själv ta ansvar för din arbetsdag med flextid och driva projekt där man förenar affären och samhällsnyttan på ett hållbart sätt.

Arbetsuppgifter och ansvar
Som account manager på Telge Återvinning kommer du att skapa nya kontakter och långsiktiga relationer både internt och externt och ansvara för att vårda våra kundrelationer samt följa upp affärer. Du kommer att arbeta både med kommersiella och taxefinansierade tjänster, du ser och tar tillvara på nya möjligheter och skriver offerter och avtal. Som account manager kommer du att ingå i avdelningen Försäljning och Marknad.

Arbetsplatsen är på vår återvinningsanläggning i Tveta strax söder om Södertälje. Du sitter i öppet kontorslandskap och dina arbetstider kommer vara måndag - torsdag kl. 7-16 och fredagar kl. 7-15.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid med önskat startdatum omgående.

Vi är Telge Återvinning
På Telge Återvinning jobbar vi för att fler ska kunna återanvända, återvinna och spara miljö på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Våra anläggningar heter Returen, Tveta och Cirkeln. Hos oss är det alltid full fart men också högt i tak. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster som vi knyter ihop till lönsamma affärer för våra kunder.

Vår önskelista
Vi är nyfikna på dig! Till den här rollen söker vi en strukturerad och serviceinriktad person som har erfarenhet av återvinningsbranschen och erfarenhet av arbete i projektform. Du etablerar trovärdighet och är relationsbyggande, initiativtagande och utvecklingsorienterad. Du är också kundfokuserad, engagerad, framåtsträvande, social och självgående. Du är lyhörd och håller koll på omvärlden för att kunna agerar på kundernas behov och trivs bäst när du har flera saker igång samtidigt. Du behöver dessutom känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort är andra förmågor som behövs för den här tjänsten. Eftersom jobbet utgår ifrån Tveta Avfallsanläggning så är det ett krav att du har tillgång till bil eftersom det inte finns några bussförbindelser ut till oss på Tveta.

Plus i kanten
Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Företagsförsäljning och avtalsskrivning samt högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område.

Hör av dig idag!
Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 31 augusti 2022.

Ta kontakt
Undrar du något om tjänsten? Då ska du kontakta Felicia Hellström, rekryterande chef, på 08-550 212 59. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, HR-strateg, 08-550 220 91. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08 550 220 00.
Mer info
Kontaktperson Ingrid Linder
Telefon 08-550 220 91
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nya.telge.se/
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.