Servicetekniker för automatiska biltvättar i mälardalen

Servicetekniker för automatiska biltvättar i mälardalen

Tammermatic söker nu efter en medarbetare som har arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har några års erfarenhet som servicetekniker, mekaniker, industrielektriker eller liknande. För att trivas i rollen är du en problemlösare och "tekniskt allmänbildad". El behörighet är inget krav men vi ser att du har god erfarenhet och kunskap av elektronik & mekanik samt datavana. Våra servicetekniker utgår hemifrån i våra servicebilar som är utrustade med verktyg & reservdelar så där av är B-körkort ett krav. Vi ser gärna att du som söker tjänsten bor & utgår från Enköping,
Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje eller Nyköping, Norrköping, Som person är du positiv, ansvarsfull och ser möjligheter istället för problem. Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du blir vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och alltid vill ge våra kunder bästa möjliga service.
Mer info
Kontaktperson Gilbert Francis, Servicechef
Telefon 08-564 73 140
Email Mejla Gilbert Francis, Servicechef
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tammermatic.com
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tammermatic Sverige ingår i Tammermatic-koncernen som är ett globalt högteknologiföretag med tillverkning av automatiska fordonstvättar i Finland och erbjuder sina kunder de bästa och mest heltäckande fordonstvätt tjänster. Tammermatic Sverige säljer, servar och underhåller automatiska biltvättar för personbilar lastbilar, bussar & tåg med tillhörande utrustning.

Läs mer på www.tammermatic.com