Processkemist sökes till Syntagon!

Processkemist sökes till Syntagon!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som processkemist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Ansvara för utförande av kemiska reaktioner på stor skala.
  • I processerna följa produktionsprotokoll med stor noggrannhet.
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter såsom rapportering, riskbedömningar och dokumentering.
Syntagon kommer erbjuda utbildning på plats för att kunna genomföra processerna enligt rutiner. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos Syntagon. Därefter finns goda möjligheter för rätt person att bli anställd direkt av företaget.

Din profil

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning i kemi, teknisk kemi eller liknande och vill utvecklas inom en spännande bransch. Du trivs i en roll där du får mycket eget ansvar, din noggrannhet och precisions ställs på prov samt att du får agera problemlösare. Vidare tror vi att du har en administrativ ådra och har lätt för att dokumentera ditt arbete systematiskt. Som person tror vi att du är driven och vågar fråga, hellre en gång för mycket än en gång för lite samt att du kommunicerar väl både på svenska och engelska. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 okt (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntagon är ett ledande Skandinavienbaserat företag inom läkemedelsutveckling och kemisk tillverkning. De har kapacitet och kunnande för att hjälpa klienter från tidig upptäckt till validering och slutligen kommersiell tillverkning. Syntagons huvudsakliga fokus är kontraktsyntes av API.er (active pharmaceutical ingredients), produktion av hjälpämnen (excipients) avsedda för aktiva farmaceutiska substanser samt tillverkning av adjuvans som kan användas till att förstärka effekten av vaccin. Till kontoret i Södertälje söker de nu en processkemist på heltid med så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!