Engagerad teamledare till street-team, SÖDERTÄLJE

Engagerad teamledare till street-team, SÖDERTÄLJE

Röda Korset söker inspirerande teamledare till street-team i Södertälje!

Är du en person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare?

Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Södertälje. Arbetet innebär att du informerar människor om Röda Korsets arbete, värvar månadsgivare samtidigt som du leder, coachar och motiverar en grupp värvare i det dagliga arbetet. Återkoppling av resultat till koordinator och gruppledare är också del av tjänsten.

Vi söker dig som är:
  • Har fyllt 18 år och behärskar svenska
  • Strukturerad och resultatinriktad
  • Inspirerande och pedagogisk
  • Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper
  • Intresserad av humanitära frågor
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Att leda eller coacha grupper
  • Face-to-face/personlig försäljning eller insamling
  • Den ideella sektorn
Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 143 kr/h + betald semester och andra villkor enligt kollektivaavtal.

Du arbetar totalt ca 34h i veckan med varierande arbetstider fem dagar i veckan (10.30-17.00 måndag-torsdag samt kontorstid fredagar).

Bli #streetsmart med Röda Korset - https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Det kan även förekomma resor till omkringliggande orter över dagen och vi står då för resorna och du får även restidsersättning.

Rekrytering sker löpande så sök omgående genom att registrera din ansökan på vår hemsida. Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringssystem. Har du några frågor? Kontakta Liv Gustafsson på liv.gustafsson.ul-Haq@redcross.se

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av RödaKorset
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.