Kredithandläggare till Södertälje

Kredithandläggare till Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en Handläggare till vår kunds kreditavdelning. I denna roll kommer du att arbeta med komplexa frågor och därav ställs krav på god förmåga av att analyser och lösa problem. Rollen ställer även höga krav på din kommunikationsförmåga och tydlighet.

Arbetstiderna för rollen kan variera mellan vardagar 8-18 samt 11-15 på lördagar.

Omfattning: Heltid med start februari till och med augusti, med goda möjligheter till förlängning.

Placering: Södertälje

Vi söker en Handläggare till
vår kreditavdelning. Uppdraget är på heltid med start i februari fram till augusti, ev. förlängning. Vi söker någon med minst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi samt erfarenhet av kreditgivning. Meriterande med erfarenhet från bil- och/eller finansbranschen. Goda datorkunskaper samt god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt, i både svenska och engelska.

Din profil
Som person söker vi dig som har god förmåga att samarbeta med kollegor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. I relationen med kunderna behöver du vara serviceinriktad samt uppvisa hög integritet.

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi samt erfarenhet av kreditgivning. Har du dessutom erfarenhet från bil-och/eller finansbranschen ser vi det som meriterande. Vi ser även att du har goda datorkunskaper samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.