Utesäljare inom bygg&anläggning sökes för direktrekrytering!

Utesäljare inom bygg&anläggning sökes för direktrekrytering!

Har du stor social kompetens och en stark vilja att skapa resultat? Trivs du i en roll med försäljning och relationsbyggande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag inom anläggningssektorn och jobbar som maskin- och transportförmedlare. De förser bygg- och anläggningsföretag i Mälardalen med rätt maskin på rätt plats tillsammans med transportlösningar avseende schakt och grusmaterial. Till Mälardalsområdet med fokus på Stockholm söker vi nu en Utesäljare/Kvalitetssäkrare.

I rollen som Utesäljare/Kvalitetssäkrare är du ansvarig över kunder i regionen Mälardalen. Du kommer i rollen arbeta med försäljning och utrangering av maskiner och yrkesarbetare, där det krävs att du är kunnig inom området för att förstå vilka och hur många maskiner som behövs på plats utifrån kunds önskemål. Många möten sker ute hos kund där du även kommer följa upp hur leveransen har gått. Du ansvarar själv för planering och bokning av dina möten. Du kommer även skicka orderbekräftelse till kund samt fakturera utifrån sålda maskintjänster.

Omfattning:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av kund. Tjänsten är på heltid och inleds med introduktion. Du kommer arbeta i Mälardalen och kan utgå hemifrån med tjänstebil. Tjänsten startar så fort vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

Du ska ha cirka 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom yrket. Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning, där djupare kunskap inom Entreprenadjuridik är meriterande. B-körkort är ett krav. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du är serviceinriktad, orädd och trivs att arbeta i en säljande roll. Du tycker om att ta eget ansvar, med god förmåga att planera dina arbetsdagar tidseffektivt. Vi ser att du goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, då urval sker löpande.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com