Truckförare på heltid sökes till vår kund i Järna!

Truckförare på heltid sökes till vår kund i Järna!

Har du truckkort och söker ett heltidsarbete i Stockholm? Bor du i närheten av Järna och gillar att arbeta fysiskt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är en global leverantör av produkter från hållbar svensk skog. Verksamheten omfattar emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning. Vår kund har ca 1350 anställda på 23 produktionsanläggningar varav 12 sågverk.

Som truckförare hos vår kund kommer du att arbeta med att plocka och lasta varor, främst med motviktstruck. Arbetet kommer till stor del att vara självständigt, därmed söker vi dig som är självgående och har ett starkt driv. Arbetet är fysiskt krävande och därmed är det viktigt att du trivs bra med att arbeta med kroppen.

Tjänsten är tänkt att starta omgående. Arbetstiderna är förlagda under dag och kvällstid varje vecka. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:
  • Du ska ha ett truckkort A-B
  • Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha kört truck.
  • Du ska ha erfarenhet av att ha kört långgafflar
  • Du har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
  • Du ska ha B-körkort.
  • Du kan arbeta på heltid under dagtid samt kvällstid
Meriterande:
  • Erfarenhet av truckkörning av märket Linde
  • Erfarenhet av Motviktstruck
I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. Vi söker dig som är engagerad och driven. Du har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare är du social, tycker om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Passar detta in på dig? Tveka inte på att söka, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Shift, Truck, Truckförare, Heltid

Sökord: Shift, Truck, Truckförare, Heltid
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com