Projektledare på heltid sökes till Instamate AB i Södertälje

Projektledare på heltid sökes till Instamate AB i Södertälje

Vi söker dig som är nyfiken, teknikintresserad och vill lära dig mer om fastighetsinstallationer på Instamate AB i Södertälje!

Information om uppdraget:

Instamate AB utför industri- och fastighetsentreprenader inom yrkeskompetenserna el, rör, ventilation och styr. De erbjuder intressanta projekt och karriärsutveckling, en platt & effektiv organisation och kollegor som har roligt på arbetet.

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för att leda och samordna samtliga installationsentreprenader så att produktionen fungerar störningsfritt. Produktionsteamet består av tekniska projektledare och arbetsledare från yrkesgrupperna el, rör, ventilation och styr. Du rapporterar direkt till VD samt ansvarig arbetschef i respektive projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära arbete med hela projektets kedja från systemskiss till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att driva projektet mot uppställda krav och mål, vara beställarens huvudkontakt i projektet, tillbringa tid ute på byggarbetsplatsen och ansvara för att den samordnade tidplanen följs.

Detta är en heltidstjänst med start omgående. Tjänsten är en direktrekrytering till Instamate AB där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:
  • En akademisk utbildningsbakgrund som högskoleingenjör, alternativt genomfört KY-utbildning eller motsvarande.
  • Praktisk erfarenhet inom byggsektorn, el, rör eller ventilation.
  • Praktisk samt teoretisk erfarenhet inom projektledning (meriterande).
  • Relations- och affärsorienterad.
  • Strukturerad och organiserad.
  • God samarbetsförmåga.
  • B-körkort.
Vidare är det viktigt att du som söker hanterar svenska obehindrat i både tal och skrift. Som person har du lätt för att skapa relationer och en förmåga att se nya affärsmöjligheter.

Låter tjänsten intressant är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 aug 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com