Kvalitetsingenjör sökes omgående för direktrekrytering till Nedschroef!

Kvalitetsingenjör sökes omgående för direktrekrytering till Nedschroef!

Är du utbildad ingenjör och har ett brinnande intresse för kvalitetsarbete inom teknik och mekanik? Har du en administrativ förmåga och trivs i en lösningsorienterad roll med ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nedschroef är en ledande och internationell koncern inom utveckling, tillverkning och leverans av fästelement och specialdelar med kundanpassade lösningar till bilindustrin över hela världen. Nedschroef finns på 26 platser i 13 länder och har ca 2400 anställda med huvudkontor i Helmond, Nederländerna. I Sverige är de ca 30 anställda totalt och har kontor i Billdal och Södertälje.

För Nedschroefs räkning söker vi nu en driven kvalitetsingenjör som vill vara en del av ett litet team på 3 personer och arbeta i en administrativ roll. I rollen som kvalitetsingenjör är du en viktig del i det dagliga operativa arbetet då du tillhör kvalitetsavdelningen och rapporterar till Team Leader Quality. I din roll har du ett brett internationellt kontaktnätverk, både internt på Nedschroef samt externt med leverantörer och kunder.

Rollen som kvalitetsingenjör omfattas huvudsakligen av följande arbetsuppgifter:
  • Hantering och administration av kund- och leverantörsreklamationer
  • Underhåll av det egna arbetets rutiner & instruktioner
  • Administration av Reach, Rohs, IMDS m.m. mot kunder och leverantörer
  • Administrera kvalitetsavdelningens arbete vid ändringshantering, Change Management
  • Ansvar för godkännande, uppföljning och arkivering av nya artiklar (PPAP) till kunder och leverantörer
Tjänsten är en direktrekrytering och beräknas starta omgående, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt av Nedschroef. Tjänsten inleds med en provanställning som övergår till en tillsvidareanställning. Resor i tjänsten förekommer till viss del, därav är B-körkort är meriterande men inget krav. Arbetsplats är Nedschroefs kontor i Södertälje eller Billdal, 2 mil söder om Göteborg. För uppdraget tillämpas kontorstider 08.00 -16.00 med flex och introduktion ges vid uppstart.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna i början av din karriär alternativt att du förvärvat motsvarande tekniska kunskaper på annat sätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller intresse för teknik, mekanik och förståelse av bilindustrin. Har du tidigare erfarenhet av kvalitets-arbete, system och verktyg (core tools) samt reklamationshantering är detta meriterande men inget krav. Krav för tjänsten är att du behärskar flytande svenska och engelska i såväl tal och skrift då rollen till största del kommuniceras via skrift. Det är även krav att du besitter goda datakunskaper i Excel, Word och Powerpoint. För att passa in i rollen har du en god administrativ förmåga och trivs i en roll med många bollar i luften där problemlösning är i fokus. Du som söker har en stark drivkraft och ett strukturerat arbetssätt då du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt skapar ett gott samarbete med såväl interna och externa kontakter. För denna tjänst läggs stor vikt på personlig lämplighet.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Sökord: Kvalitetsingenjör

Sökord: Kvalitetsingenjör
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com