Kvalitetsadministratör till företag i Södertälje!

Kvalitetsadministratör till företag i Södertälje!

Trivs du med att arbeta administrativt med kvalitetssäkring och dokumentation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du arbeta på kvalitetsavdelningen på ett företag som har både nationella och internationella kunder och leverantörer? Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i rollen som kvalitetsadministratör!

Vi söker just nu en kvalitetsadministratör som tillsammans med andra duktiga kollegor skall arbeta administrativ hos vår kund med kvalitetssäkring samtidigt som du är en del av det dagliga operativa arbetet.

Du kommer att medverka till att rätt kvalitet av artiklar levereras och du kommer även att se till att företaget tillhandahåller nödvändig dokumentation. Att finnas som ett stöd vid hantering och administrering av kundreklamationer och kundproblem. Administrera arbetet av godkännande av nya artiklar/leverantörer/processer (PPAP) samt att vidta korrigerande åtgärder mot leverantör vid ej komplett PPAP-dokumentation, bistå vid granskning av leverantörs PPAP, administrera godkännande av PPAP mot leverantör, uppföljning, arkivering och information till berörda vid godkännande. Du kommer även att vara delaktig i kvalitetsavdelningens arbete vid ändringar så kallade Change Management. Att uppföra och underhålla rutiner och instruktioner som berör det egna arbetet är andra delar som du kommer ha hand om. Produktgranskning, arkivering av prover, reklamationer och dokumentationssäkring är förekommande arbetsuppgifter som du kommer att tillhandahålla.
Tjänsten är en bemanning vilket menas att du kommer bli anställd som konsult av Student Consulting och sedan uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund i form av en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har kunskaper inom ritningsläsning, specifikationer och standarder. Du har god datorvana och behärskar, Word, Excel och Powerpoint obehindrat tillsammans med det svenska och engelska språket. Har du erfarenhet av automotive industrin och/ eller erfarenhet av visst kvalitetsarbete med kännedom om APQP, PPAP, 8D eller andra relevanta kvalitetsverktyg är detta mycket meriterande. Har du också erfarenhet av ISO9001, ISO14001 och ISO/TS 16949 är även detta ett stort plus. Som person är du strukturerad, samarbetsvillig, social och har en inre drivkraft som gör att du kan arbeta självständigt och resultatinriktat. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte sök idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se