Kundmottagare för säsongsarbete i Södertälje

Kundmottagare för säsongsarbete i Södertälje

Är du kommunikativ, lösningsorienterad och självgående? Tycker du om att jobba med kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en driven och självgående kundmottagare. I rollen som kundmottagare består dina arbetsuppgifter bland annat av att ha kontakt med- och vara behjälplig för kunder via mail, telefon och i receptionen. Utöver detta sköter du butikens försäljning samt stödja platschefen i det administrativa arbetet.

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt måndag-fredag 7:30 - 16:30
Det är ett säsongsarbete mellan början på mars ca 4 veckor. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Södertälje.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god social förmåga och lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är energisk, plikttrogen och engagerad. Du ser vad som behöver göras och tar alltid emot kunderna med ett leende på läpparna.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se