Customer Support sökes till uppdrag i Södertälje!

Customer Support sökes till uppdrag i Södertälje!

Vill du arbeta i en kommunikativ roll för ett företag med gedigen branscherfarenhet? Är du en administrativ stjärna som vill fortsätta utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för vår kunds räkning en person som ska arbeta som Customer Support. Vår kund är Europas ledande leverantör av fästanordningar till fordonsindustrin, och de har över hundra års erfarenhet inom detta. De finns på 26 platser i 14 länder och har ca 2000 anställda. I Sverige finns de representerade på två platser och har lite drygt 30 anställda.

I denna tjänst kommer man att arbeta tätt ihop med en Account Manager och stötta denne i de administrativa delarna av säljprocesserna. Man har inget personligt säljansvar, men utgör ändå en viktig del i försäljningen. Man arbetar i team, men man har individuellt ansvar för sina delar av processerna. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Ta emot förfrågningar från kunder
  • Ta in, granska och skicka iväg offerter
  • Följa upp offerter via mail och telefon
  • Hålla kontinuerlig dialog mellan kunden och ansvarig säljare
Man arbetar på vår kunds kontor i Södertälje. Arbetstiderna för denna tjänst är ca 7.30-16.00. Detta är ett bemanningsuppdrag på 6 månader, vilket innebär att man blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar ute hos vår kund som konsult. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom att du kommunicerar mot både kunder och säljare är det viktigt att du är kommunikativ och relationsbyggande. Vidare är du en driven och självgående person som tar personligt ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att prioritera bland flera olika uppgifter. I denna tjänst används Office 365 samt officepaketet frekvent, varpå goda kunskaper inom detta krävs. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem, men det är inte ett krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se